Australienska nyhetskanalen ”7 News” rapporterar de följande; I förorterna i Sydney utbildas unga barn för att förstöra demokratin i västvärlden. De letar efter att förstöra västerländska ideal via våld och institution i sharialagen. Dessa människor är på Facebook och arbetar aktivt för att nå unga muslimer.

De arbetar för att radikalisera ungdomen för att skapa våld och kaos på gatorna i Australien och därutöver. Radikal islam är utmaningen # 1 mot hela dagens demokratiska västerländska livsstil.

Vi ser här i inslaget hur representanter från sociala myndigheter som försöker att gå till botten med detta och genom deras samarbete med polisen.  Deras migrationsminister Morrisson har direkt applicerat konkreta metoder och incitament för att ta tag i och stoppa detta, den Australienska staten ser med avsky på  denna islamisering och som inte är förenligt i en demokrati.

Migrationsministern i Australien kommer göra allt för stoppa utvecklingen av dessa demokratidödare med dessa säkerhetshot som de utgör för vårt sekulära civila sårbara samhälle, detta i fredstid.

I Sverige kan vi inte säga desamma om vår regering exepetionella tafatthet som frånvaro av proaktiva insatser för att motverka detta inre säkerhetshot. Sveriges regering älskar muslimer då Socialdemokraterna har fått en ny väljarbas med nära samarbete med muslimska organisationer/församlingar och råd. De har sett till att hjälpa muslimerna att flytta fram sina postioner sedan 1994 ”att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor”. De har accepterat som tillåter islamsk lag sharia i Sverige med familjerättt  och fört in hederskultur och terrorism in i vårt land att plantera sig. Senaste är att de tom tystat ned MSB´s fortsatta rapport då de avlsutade pga hot, detta talar väl för hur alvarligt läge vi befinner oss i gällande deras rapport om att; ”flera stora muslimska organisationer i Sverige håller på att bygga upp ett parallellt samhälle och är kopplade till den islamistiska rörelsen Muslimska brödraskapet, och att organisationen Sveriges unga muslimer är helt styrd av brödraskapet”.

Som  i Austrailen direkt med ”Hands On Action” att direkt när de kommer upp till ytan, såsom de bör och ska förväntas av styrande ledare av en demokratisk rättsstat.

Bildresultat för muslim children learn to hate the west
Extreme: A boy holds a toy gun during a protest about a film ridiculing Islam’s Prophet Muhammad in the Palestinian refugee camp of Ain el-Hilweh near Sidon, Lebanon

Detta är för att den nuvarande som förgående regeringar välkänt, de visste redan i sedan 80-talet då kriminella i förorterna erbjöds Karibienkryssningar. På 90-talet ”Bränn en bil få ett jobb”. -Visst låter det fantastiskt att få bränna en bil och få ett jobb ?

Så det har pågått länge nu och ökat dramatsikt under åren i förorterna, med våld, kriminalitet, upplopp, mord, stenkastning, brandbomber, handgranater, skjutningar, jihadistresenärer och odlas terorrister osv.

”Det gemensamma (mellan ’islamism och islam) finns i den betoning på en ideologisk-religiös bas som ledande för hur samhället och dess medborgare ska styras och där individen underordnas staten”.

Bildresultat för bilarna brinner i förorten

De har i många år nu eskalerat och utvecklingen vi ser av radikalisering och värvning av unga ute i samhället, av imamer, av hitresta föreläsare/predikanter.

Speciellt när vi i dagarna fick höra ytterligare förorter ”NoGoZoner” växt fram iom den ökade befolkningen i Sverige genom onaturlig extrem migration av mestadels män och av muslimer. Glöm inte att i flyktingströmmen så enligt UNHCR var så få som 3% äkta flyktingar och 74% av de ”barn” som testats visade sig vara vuxna, notera att detta var ensamkommande som valt att testa sig frivilligt, hur många av de som inte testat sig frivilligt befinner sig i Sverige under fel identitet och ålder ?

Enligt Dagen är 80% av asylsökarna muslimer, 10% är kristna och 10% är ateister eller tillhör andra religioner. Beviljandegraden är dessutom högre till muslimer än andra asylsökare: av de som får uppehållstillstånd i Sverige är 90% av alla asylsökare muslimer.

Hardline Islam groups, have posted invitations on social media sites and at university campuses to public talks in an 'unprecedented scale', according to Sharia Watch UK. Activist Hamza Tzortzis is named in the report
Hardline Islam groups, have posted invitations on social media sites and at university campuses to public talks in an ’unprecedented scale’, according to Sharia Watch UK. Activist Hamza Tzortzis is named in the report. They include the Islamic Education and Research Academy (iERA), whose speakers have been accused of advocating anti-Semitic and homophobic views, the Sunday Telegraph reports. Är i Sverige och föreläser.

Den brittiska radikala islamisten Abdur Raheem Green ligger bakom arbetet att skapa en radikal missionsrörelse i Sverige. Han har inflytande i skolor, universitet i England.

So on the basic very philosophical level we have to say Islam is not compatible with democracy. If we mean by democracy that people have the right to legislate and people have sovereignty.” /Green

Child Abuse in Islam by Mumin Salih kan vi höra följande;

”Som barn hade jag en oroande skuldkänsla för att jag tycktes göra fel saker mest av tiden. Jag var tvungen att kämpa för att undertrycka mina bekymmer att, om jag inte arbetar mycket hårt under resten av mitt liv, kan min ”hasanat” (goda handlingar) mot ”Sayat” (sins) balans sända mig till helvetet.

 

Jag var inte det enda barnet som hade sådana bekymmer;  Andra barn hade liknande svårigheter, som vi ibland diskuterade med varandra! Barndomen handlar om att leka och ha kul utan några bekymmer. Men muslimska barn, även från förskoleåldern, har en hel del att oroa sig för detta liv och livet efter detta.

Jag måste säga att jag blev positivt överraskad att räkna ut att barn inte går till helvete i alla fall i islam; Det var dock lite för sent, för jag hade redan vuxit upp. En av de mest irrationella saker som ett muslimskt barn måste göra är att memorera Koranen av hjärtat.

Jag anser mig vara lycklig, för i mina dagar förväntades vi bara memorera några få kapitel från Koranen, om än från de sista sidorna i Koranen som finns i det svåra meccaniska språket. Idag, tack vare återuppkomsten av islamisk medvetenhet, krävs det allt mer för barn att minnas hela Koranen av hjärtat!

A spokesman from the Education department said the government was taking the issue of radicalisation in Australian schools “seriously”. “The review identifies a number of national initiatives which will be considered by the Council of Australian Governments (COAG) this month as part of a whole-of-government approach to countering violent extremism,” the spokesman said. The initiatives are understood to build on a range of state and territory-based programs and strategies that are already being implemented in schools. Mr Jennings said he hoped the raft of new anti-radicalisation measures would include better education in schools on Islam and the Middle East. http://www.news.com.au/national/school-students-in-australia-could-soon-be-taught-about-islam-to-combat-radicalisation-and-jihadists/news-story/318e89fad8a35bc6444ee3ce58f327d3

Att memorera en hel bok, ofta på ett främmande språk och utan att förstå det, påverkar barnets förmåga att förstå någonting annat.

Denna memoriserande ritual säger allt om muslimernas intellektuella resonemang: läs allt men förstå ingenting”.

Relaterad bild

Andelen muslimer i Sverige har ökat dramatiskt de senaste åren i takt med den rekordstora invandringen från muslimska länder i Mellanöstern och Afrika.

Om man räknar på asyl- och anhöriginvandringen sedan 2010 blir resultatet att andelen muslimer i Sverige 2017 är 7-8%.

Denna siffra är dock i underkant; om man även räknar med arbetskraftsinvandring, ”övriga anhöriginvandring”, alla illegala invandrare och ökad fertilitet bor det uppskattningsvis 12% muslimer i Sverige 2017.

Bildresultat för koran
Muslimska grupper världen över arbetar energiskt för att omvandla icke-muslimer och erbjuder islamiska material som översatta koraner som produceras av muslimer själva, trots den påstådda omöjligheten att förstå Koranen utom på arabiska. Ändå undviker muslimska lärda och apologer svåra frågor om Islams påstådda fredliga natur genom att avvisa alla översättningar av Koranen och hävdar att boken bara kan förstås på arabiska. Varför de översätta och att distribuera dessa ”förskönde” översättningar bland icke-muslimer förblir oförklarliga.

”Does Islam allow freedom of religion or does it threaten the death penalty for apostasy?

Those who turn their back on Islam are to be executed. This is confirmed by the words and deeds of Muhammad. The only freedom of belief in Islam is the freedom to become Muslim.”

 Dawahday

 

Det är ingen saga att den svenska vänlighet  att ta emot de största antalet muslimer per capita har kommit till att bli en stor börda som kostnad för svenskarna. Malmö skulle vara en symbol för Sveriges multikulturalism.

Men det är i fara att bli ett islamistisk getto, där många gynnar en islamisk stat.

Kanske har ett av de mest oroliga resultaten varit den ofta antagonistiska och ibland våldsamma förhållandet till stadens judiska befolkning. Under förra årets konflikt i Gaza kastade till exempel några muslimer stenar och det rapporterades rökbomber från de som deltog i en demonstration till stöd för Israel.

Människor skadades. Dessutom har många inom de röd-gröna som tycker nu att den som kritiserar Israel är en allierad. Och det har skyller över ansvaret för att kritisera uppkomsten av den islamistiska agendan för dessa fraktioner på de ”högerextrema”.

Bildresultat för förbjudet att lämna islam

Mångfald är bra hävdar regeringen, men all mångfald är inte bra och det måste sägas. Det handlar inte bara om en civilisationernas eller religionernas kamp.

Det handlar om en gemensam kamp mot fundamentalism och intolerans, för demokrati och mänskliga rättigheter.

För en gemensam värdegrund och humanism, för vår gemensamma framtid.

★ Om muslimerna öppet förkastar islams ideologi, samhällskultur och rättsystem är de liberala eller sekulära muslimer (men enligt islam inte muslimer).

★ Om de inte gör det är de bokstavstroende muslimer, och därmed antingen potentiella eller redan radikala muslimer.

Problemet är att vi inte kan se skillnad på liberala och radikala muslimer. Vi vet inte ens vad islam egentligen är eller om de talar sanning (inom islam finns ju begreppet taqqiya, tillåtelse att ljuga om det gagnar islams sak). Vi vet inte hur liberala de liberala är.

Viktigt att notera och för den svenska befokningen och regeringen;

Religionen islam tillåter inte att man lämnar islam (”avfall från religionen”) och straffas enligt skrifter med döden. Det står att läsa följande i ett svar från en Imam iden frågan;   Varför tillåter inte Islam avfall från religionen?

Avfall eller Irtidad i Islam är som förräderi. Så även om han ”lämnar” islam, är hans lämnande en fråga för islamiska lagar. Islam säger blankt nej till att du kan lämna religionen, efter att du frivilligt gått in i den. 

Den Irtidad vi talar om här, är en där man ÖPPET går emot Islam, och då är det dödsstraff som gäller.
Murtad betyder avfälling (från Religionen). En Murtad kan vara av två sorter:

  • 1) Murtad Fitri, som betyder en född Muslim, med muslimska föräldrar som sedan avfaller från Islam. Fitri betyder natur eller naturell, termen Murtad Fitri betyder alltså att personen har avfallit från sin natur, naturen som bejakar och tror på Gud.

  • 2)Murtad Milli betyder en person som konverterade till Islam och sedan nekade Islam. Milli kommer från ordet Millat som betyder ett samhälle. Termen Murtad Milli betyder då att personen avföll från sitt samhälle.

I första fallet, då är avfallet från religionen som ett förräderi mot Gud; medan i det andra fallet, då är det som förräderi mot samhället. Därför är det också varför vi beter oss olika gällande dessa två ”brott”.

Relaterad bild

I det goda samhället läser vi ; ”Opinionsundersökningar i islamiska länder visar att dödsstraffet för avfällingar åtnjuter betydande stöd bland vanliga muslimer”.

 

Det är därför vi har hot, bråk på asylboenden, här och runt om i Europa där vi ser samma fenomen och förföljelse som utgör säkerhetshot. De som är kristna homosexuella, atheister, eller av annan tro, de som lämnat islam, eller konverterat till kristendomen.

De har tom varit mord, gömma sig, uppbära hemlig identitet. Detta utmärker Islam mot alla andra religioner o minoriteter” och är pga det en ideologi med politiska avsikter, sociala regeler om tilåtet (halal) och inte tillåtet (haram).

Bildresultat för radikala värvar islamister i förorten

Islam är inte förenligt med vår ”religionsfrihet”, demokrati, jämlikhet och bryter mot svensk lag som Eu´s konventioner;

”Artikel 9 – Tankefrihet, samvetsfrihet och RELIGIONSFRIHET
1. Var och en har rätt till tankefrihet, samvetsfrihet och RELIGIONSFRIHET; denna rätt innefattar FRIHET ATT BYTA RELIGION ELLER TRO och frihet att ensam eller i gemenskap med andra, offentligt eller enskilt, utöva sin religion eller tro genom gudstjänst, undervisning, sedvänjor och ritualer.

2. Friheten att utöva sin religion eller tro får endast underkastas sådana inskränkningar som är föreskrivna i lag och som i ett demokratiskt samhälle är nödvändiga med hänsyn till den allmänna säkerheten eller till skydd för allmän ordning, hälsa eller moral eller till skydd för andra personers fri- och rättigheter.”

1948 skrevs dess första stycke in som en allmän förklaring i FN:s ordning rörande människans rättigheter, under artikel 18.
Två år senare hade det andra stycket lagts till och skrevs så i som konvention av Europarådet där Sverige sedan 1949 således, varit en av då tio medlemsstater!

1991 tog islams 57 länder/statsskick, ett gemensamt beslut inom Organisation of Islamic Conference, OIC, ATT – officiellt deklarera en egen ordning för mänskliga rättigheter:  – Kairodeklarationen.
Anledning till detta avsteg inför FN var bl.a. 1 styckets ”… frihet att byta religion eller tro”, inte kan ordnas in under islam med: heliga skrifter, lära och lag!
Sammanfattningsvis gäller att: – En gång islam, alltid islam

Relaterad bild

Från haditherna:

Ali burnt some people and this news reached Ibn ’Abbas, who said, ”Had I been in his place I would not have burnt them, as the Prophet said, ’Don’t punish (anybody) with Allah’s Punishment.’ No doubt, I would have killed them, for the Prophet said, ’If somebody (a Muslim) discards his religion, kill him.’
— Sahih al-Bukhari, 4:52:260

A man embraced Islam and then reverted back to Judaism. Mu’adh bin Jabal came and saw the man with Abu Musa. Mu’adh asked, ”What is wrong with this (man)?” Abu Musa replied, ”He embraced Islam and then reverted back to Judaism.” Mu’adh said, ”I will not sit down unless you kill him (as it is) the verdict of Allah and His Apostle.
— Sahih al-Bukhari, 9:89:271

Från Koran;

وَدُّواْ لَوْ تَكْفُرُونَ كَمَا كَفَرُواْ فَتَكُونُونَ سَوَاء فَلاَ تَتَّخِذُواْ مِنْهُمْ أَوْلِيَاء حَتَّىَ يُهَاجِرُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ فَإِن تَوَلَّوْاْ فَخُذُوهُمْ وَاقْتُلُوهُمْ حَيْثُ وَجَدتَّمُوهُمْ وَلاَ تَتَّخِذُواْ مِنْهُمْ وَلِيًّا وَلاَ نَصِيرًا
[4:89] De skulle vilja att ni förnekade sanningen, liksom de har förnekat den, så att ni blir jämställda. Tag dem inte till bundsförvanter förrän de överger ondskans rike för att tjäna Gud; och om de återgår [till sin tidigare hållning], grip dem och döda dem, var ni än finner dem. Tag inte någon av dem till bundsförvant och sök inte hjälp hos någon

Sahih International;

They wish you would disbelieve as they disbelieved so you would be alike. So do not take from among them allies until they emigrate for the cause of Allah . But if they turn away, then seize them and kill them wherever you find them and take not from among them any ally or helper.

Reliance of the Traveller (Islamic Law) o8.1 – ”When a person who has reached puberty and is sane voluntarily apostatizes from Islam, he deserves to be killed.” (o8.4 affirms that there is no penalty for killing an apostate).”

al-Muwatta of Imam Malik (36.18.15) – ”The Messenger of Allah said, ”If someone changes his religion – then strike off his head.”

Källor;

http://www.israelvideonetwork.com/shocking-right-now-taking-place-australia-folks/

http://www.islam-watch.org/MuminSalih/child-abuse-islam.htm

https://www.msb.se/Upload/Kunskapsbank/Studier/Muslimska_Brodraskapet_i_Sverige_DNR_2107-1287.pdf

https://nyadagbladet.se/inrikes/atta-nya-no-go-zoner-sverige/

http://www.islam-watch.org/MuminSalih/child-abuse-islam.htm

https://ledarsidorna.se/2017/06/jeremy-corbyn-labour-och-islamismen/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2827762/Islamic-extremists-infiltrating-schools-university-campuses-scout-groups-UK-unprecedented-scale-report-warns.html

https://themuslimissue.wordpress.com/2012/09/15/middle-east-riots-the-children-raised-to-hate-america/

http://www.gp.se/nyheter/sverige/sju%C3%A5ring-hotade-med-kniv-p%C3%A5-skola-1.239054

https://www.infowars.com/proof-muslims-celebrated-terror-attack-in-london/

http://www.stopthechristiangenocide.org/en/resources/Genocide-report.pdf

http://www.cbc.ca/beta/news/canada/muslim-refugees-and-the-cost-of-sweden-s-kindness-1.912737

http://www.di.se/nyheter/sapo-tusentals-radikala-islamister-i-sverige/

http://www1.cbn.com/churchandministry/1400-years-of-christian-islamic-strugglewww.stopthechristiangenocide.org

http://www.frontpagemag.com/fpm/25251/complete-infidels-guide-koran-jamie-glazov-jamie-glazov

http://www.express.co.uk/news/world/738462/Slovakia-law-Islam-ban-registered-religion-Eu-migrant-quota-Muslim-sentiment

https://www.svd.se/samma-person-atta-identiteter

https://www.svd.se/dubbla-identiteter-gav-dubbla-bidrag

http://www.vk.se/1985268/myndigheter-tar-latt-pa-falska-identiteter

https://samtiden.nu/2017/04/antal-falska-identiteter-svaller-ett-samhalle-utan-kontroll/

http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/asyls%C3%B6kande-registrerar-olika-personuppgifter-hos-olika-myndigheter-3899333

http://www.dn.se/nyheter/sverige/asylfusk-kan-ge-dubbla-bidrag/

http://www.expressen.se/nyheter/barnlakare-vissa-har-varit-40-ar-gamla/

http://www.godmanakuten.se/index.php/asylprocessen/273-aldersbedoemning-1

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1510866/Poll-reveals-40pc-of-Muslims-want-sharia-law-in-UK.html

https://nyheter24.se/nyheter/brott-straff/775076-misstankt-hatbrott-pa-asylboende-for-att-han-ar-kristen

http://www.expressen.se/debatt/dags-for-schyman-och-regeringen-att-fordoma-hederskulturen/

http://www.expressen.se/nyheter/s-lovar-att-samarbeta-med-sveriges-muslimska-rad/

http://magasinetneo.se/artiklar/kristna-flyr-sitt-urhem/

http://www.billionbibles.org/sharia/sharia-europe.html

http://www.aish.com/jw/me/Inside-the-UNRWA-Classroom.html?mobile=yes

https://eradicateislam.com/stop-islamisation/islamism-is-todays-world-most-dangerous-ideology/

http://www.dn.se/arkiv/kultur/islams-forradare-muslimer-som-konverterar-stots-ut-och-trakasseras/

https://nyheteridag.se/sapo-bekraftar-asylsokande-is-terrorister-far-stanna-i-sverige-dussintals-varje-ar/

https://www.sydsvenskan.se/2015-10-05/terrorister-misstanks-finnas-bland-asylsokande

https://eradicateislam.com/stop-islamisation/

https://www.svt.se/opinion/sahar-praktiserar-svenska-domstolar-shari-a?

https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/%25C3%2596vriga%20rapporter/Utsatta%20omr%25C3%25A5den%20-%20sociala%20risker%20kollektiv%20f%25C3%25B6rm%25C3%25A5ga%20och%20o%25C3%25B6nskade%20h%25C3%25A4ndelser%20(2).pdf

http://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-19941219-om-den-europeiska-konventionen_sfs-1994-1219

http://arbetartidningen.se/2016/07/predikanter-som-skapar-myllan-ur-vilken-unga-muslimer-lockas-att-ansluta-sig-till-is/

http://www.expressen.se/gt/en-hotfull-stamning—och-censur/

https://www.dagenssamhalle.se/debatt/ett-avfaerdande-som-sviker-jihadismens-offer-20205

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16628650.ab

https://www.msb.se/sv/Om-MSB/Nyheter-och-press/Nyheter/Nyheter-fran-MSB/MSB-om-forstudien-Muslimska-brodraskapet-i-Sverige/

https://www.fokus.se/2017/06/nerringd-jo-anmald-och-mejlbombad/

https://detgodasamhallet.com/2015/09/24/gastskribent-bawar-ismail-pinsamt-av-skolverket/

http://detgodasamhallet.com/2015/06/13/mehmet-kaplan-ett-islamistisk-troll-i-sveriges-regering/

https://ligator.wordpress.com/2015/09/07/dawahrorelsen-i-gavle-ar-kopplat-till-hatpredikanten-abdur-raheem-green/

http://www.aftonbladet.se/debatt/article23709114.ab

http://m.gp.se/nyheter/debatt/1.1581251-sa-skaffar-sig-muslimska-brodraskapet-fotfaste-i-europa?utm_source=google.se&utm_medium=organic&utm_campaign=redirect

http://www.news.com.au/national/school-students-in-australia-could-soon-be-taught-about-islam-to-combat-radicalisation-and-jihadists/news-story/318e89fad8a35bc6444ee3ce58f327d3

http://www.aftenposten.no/norge/Konevold-er-en-privatsak_-Flerkoneri-tillatt_-HIV-er-en-straff-fra-Allah-og-dodsstraff-for-homofili-og-utroskap-61235b.html

https://www.sydsvenskan.se/2016-04-27/usama-bin-ladins-mentor-till-malmo

https://www.sydsvenskan.se/2016-04-27/mp-politiker-bakom-inbjudan-av-usama-bin-ladins-mentor

https://sv.gatestoneinstitute.org/8156/sverige-islam-demokrati

http://gudmundson.blogspot.se/2012/12/abu-raad-samlar-in-till-syrien.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3708394/Two-men-armed-knives-people-hostage-French-church.html?ito=social-twitter_mailonline

www.stockholHlnjKzXEZwqQ/mdirekt.se/nyheter/al-azharskolans-agarstiftelse-har-satsat-10-miljoner-i-muslimsk-bank/repqdu!BVN8QS04HH

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=6686017

https://blaeld.org/2016/05/16/segregationen-okar-storre-delen-av-sverige-parallellsamhallen-vaxer-fram/

https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/segregationen-oekar-i-209-kommuner-24868

http://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/apostasy.aspx

Quran (4:89), Quran verses 2:217, 9:73-74, 88:21, 5:54, 9:66. Quran (9:11-12)

Bukhari (52:260),Bukhari (83:37), Bukhari (84:57), Bukhari (89:271, Bukhari (84:58),

Bukhari (84:64-65), Bukhari (11:626), Abu Dawud (4346),

 


 

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.