Offret som heter Katie arbetar på Little Diamonds Förskola i Hermon Hillkarrien. Stevens, som driver förskola berättade för Daily Mail att Katie var på väg till arbetet. Katie blev dragen längst med golvet och knivhuggen samtidigt som alla tre flickorna som attackerade skanderade ”Allah”. 

Förskolon och skolorna i området som ligger närma blev omedelbart stängda och ingen fick gå in eller ut när attacken skedde klocka 09,30 imorse engelsk tid. 

En polis och talesperson från brittiska polisens kunde varken konfirmera eller förneka om de undersökte ett hatbrott eller om förövarna var kända till offret tidigare.

Kvinnan som blev överfallen kom undan med brutna revben efter det att hon blivit nedsparkad av 3 islamistiska flickor och huggen med en kniv.  De tre islamistiska flickorna skanderade ”Allah will get you” under tiden som de misshandlade Katie svårt och samt knivhögg henne. 

Karrie Stevens som är ansvarig för förskolan Littöe Diamond förskola i London konfirmerar att en av hennes anställda har blivit slagen , sparkad och knivhuggen med en kniv på väg till arbetet idag.


Förskolan

Hennes anställde var på väg till arbetet som vanlig när 3 flickor dök upp med kniv och skanderade ”Allah” och högg henne i armen samt misshandlade henne. Polisen i England utreder just nu inte detta som ett terroristbrott.

Flickorna bakom attacken beskrivs som ”Asian Girls” och muslimer.


Vart attacken skedde 

Källa : http://www.dailymail.co.uk/news/article-4580754/Female-nursery-worker-stabbed-three-women-London.html

LÄMNA ETT SVAR