MSM har skrivit sig blodiga det har varit allt från exploderade läskautomater (som renderat i bultar till spikar hos de överlevande) till en ”olycka”. Samtidigt väljer vänsterextrema Sveriges Radio ta in ”rädda barnen ” då riktiga barn har blivit rädda för terrorister, svaret från psykologen är intressant då hon säger politiker har koll på läget (som utbuade Löfven). Samtidigt har Gröna Lund från idag gått ut med att ALLA som besöker ska visiteras likt på flygplatser. Nyss blev det känt att den 23-årige terroristen är en radikaliserad islamist på uppdrag från IS som Engelska säkerhetstjänsten kände ”till”.

Minns ni Stockholm ? Även där kände säkerhetstjänsten till personen. 

Såhär säger IS översatt från Arabiska :
With Allah’s grace and support, a soldier of the Khilafah managed to place explosive devices in the midst of the gatherings of the crusaders in the British City of Manchester, in revenge of Allah’s religion, in an endeavor to terrorize the mushrikin, and in response to their transgressions against the lands of the Muslims.

LÄMNA ETT SVAR