Staffanstorps kommuns integrationssamordnare Tyler Gniewotta och Karin Magnusson vill inte ta emot flyktingar hemma hos sig men vill att Svenska familjer ska öppna sina hjärtan för att ta emot flyktingar. Samordnarna ger inga garantier om skydd ifall flyktingarna bär på smittsamma sjukdomar som TBC eller HIV, denna information kom från kommunen 23e Maj 2017.

TBC och HIV kan vara livsfarliga och ibland dödliga sjukdomar och frågan är vart ansvaret ligger? Hos kommunen eller friskriver sig kommunen ifrån ansvar då tjänstemanna-ansvaret är reducerat.

Juli 2016 säger Tyler och Karin till Lokaltidningen följande:

” – Det som är speciellt är att kommunen är involverad i den första kontakten, annars är det som ett vanligt hyresavtal där man kan ta ut hyra, säger Tyler Gniewotta.
Även om förhoppningen är att många ska vilja öppna upp sina hem är man på kommunen medveten om att det inte kommer att räcka för att lösa bostadsbristen.”

En av våra dissidentläsare som hade läst om kommunens satsning i den lokala tidningen, skickade ett par frågor, 21a Maj 2017 och fick svar 23 Maj 2017:

och läsaren fick i svar att kommunen erbjuder hälsovård men något krav finns inte för flyktingar att undersöka sig.

OCH det som är mest förvånande är att integrationssamordnarna själva inte lever som de själva lär. Kan det vara att de personliga riskerna är för höga? Men att man hellre offrar Svenska medborgare i falsk tro?

Och till tidningen kommer det fram ett ytterligare skäl om varför man söker Svenska familjer:

Vi kommer inte att lösa hela bostadsbristen genom det här, men vi kommer förhoppningsvis att hitta några nya boenden, säger Tyler Gniewotta.
Utöver projektet ”Vi har plats” använder sig kommunen av flera olika strategier för att skapa bostäder. Men 87% tyckte ju Sverige hade plats åt 163.000, men hur många av dem som slogs för alla rättmätiga asylsökande (3% enligt FN 2016) de råder med sin frånvaro. 

Det är skandalöst av kommunen att vilja utsätta sina invånare för fara då kommunens skyldighet är att tillgodose Miljö och Hälsoskydd, samt ha ett civilförsvar. Se länk >

Vilket borde göra det möjligt för kommunens invånare att anmäla sin kommun för att utsätta medborgarna för fara.

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.