En anonym tipsare mailade oss och berättade om att en högt uppsatt socialdemokrat kallat sitt ex för nazist i ett meddelande efter Valborg. Inte nog hade han mage att kalla henne för nazist utan även alla hennes vänner som sympatiserar med SD.

Vi kan ju fråga oss vad han lärt sig från Stefan Löfven, troligtvis att SD = Nazister, enligt vissa opinionsundersökningar så kan vi då dra slutsatsen att enligt sossarna så har ett nazistisk parti blivit Sveriges största parti enligt opinionen, och (S) har blivit decimerat till kanske andra eller tredje största parti. 

Socialdemokraten det handlar om har en hög position inom (S) men för att öka spänningen så kommer vi i uppföljande artiklar att avslöja vem.

Socialdemokraterna tyckte att Hitler skulle få FNs fredspris, och deras politik börjar mer och mer närma sig NMR. Sett till Stefan Löfvens tal igår så är det hårda tag mot brotten och utvisningar.

Denna socialdemokraten som skrivit detta meddelandet kan mycket väl hamna på riksdagslistor inom (S) då han enligt uppgifter till oss har otroligt höga ambitioner.

LÄMNA ETT SVAR