År 1949 skrev Orwell boken 1984 som blev mycket uppmärksammad på den tiden då den ansågs att vara science-fiction. I veckan så har vi på redaktionen blivit uppmärksammade att den framtid som Orwell beskrivit i punkt och pricka snarare har blivit en manual för hur Globalisterna tystar oliktänkande, visselblåsare samt sanningsägare. Vi kommer längre fram i artikeln att komma till den händelsen som skedde i Måndags förra veckan i Uppsala.

Men först, du vaknar på morgonen och du hör att på Sveriges radio att du är ”anklagad”. Du vet inte för VAD, men enligt Sveriges Radio har du begått BROTT mot något !

Den drabbade av 1984 och DDR-Sverige skriver själv om det som inträffat nedan :

http://hagenbo.blogspot.se/2017/04/om-yttrandefrihet-asiktsfrihet-och.html


Orwell måste bara ha velat skrämma Västeuropa med en karikatyr av de öststater som just höll på att ta form. Sovjetryssar i Moskva, tjecker i Prag, tyskar i Östberlin skulle häpnande kunna konstatera att framtidsvisionen in i varje detalj stämmer med dagens verklighet. Om de tilläts läsa boken, vilket var väldigt få förunnat.

Orwell såg framför sig en utveckling, som han fruktade skulle drabba alla nationer, oavsett politiskt system. Med statens möjligheter och makt att kontrollera alla med teleteknik ända in på toaletterna, att dataregistrera varje individ ända in till plånboken, sexuallivet och åsikterna, har 1984 blivit en smygande verklighet också i västvärlden. Sveriges generalklausuler, angivarlagar och ansvarsfrihet för maktapparaten utgör knappast något smickrande undantag.

Åter till handlingen i boken 1984, det är viktigt att förmedla bakgrunden till den nyhet som vi belyser längre fram.

Bokens handling börjar den 4 april 1984 och den 39-årige huvudpersonen heter något så engelskt som Smith. Föräldrarna har gett honom namnet Winston, men i den historielösa framtidsstaten har han ingen aning om hur berömt det namnet en gång var.

Boken 2017 – Av Dissidenter

Bokens handling börjar den 19 april 2017 och den 55-årige huvudpersonen heter något så svenskt som Mikael. Föräldrarna har gett honom namnet Hagenbo, men i den historielösa humanitära framtidsstaten har han ingen aning om hur berömt det namnet en gång var. Han är vetgirig och politik, samhälle, samt hans tro är tre viktiga och mycket viktiga komponenter i hans liv. 

Samma person är känd internationellt för hans arbete för svenskt försvar. Varför SR/SVT och hans arbetsgivare försöker sätta han i smutsen är vid pressläggning oklart.

Boken 1984 – Orwell

Däremot är han djupt medveten om att Storebror ser honom, till och med på toaletten, och teledata och talskrivmaskin är vardagsrutin. Winston jobbar på Sanningsministeriets arkivbyrå och förefaller någorlunda anpassad till den totalitära statens tillvaro, men innerst inne vet han att han är tankeförbrytare och att Storebror har tekniska möjligheter att registrera inte bara hans ansiktsuttryck utan också hans innersta åsikter.

Boken 2017 – Dissidenter

Däremot är han väldigt djupt medveten om att Storebror ser honom, till och med på toaletten, och teledata (facebook) och talskrivmaskin (messenger) är vardagsrutin. Mikael är hög officer på luftstridsskolan och förefaller någorlunda anpassad till den totalitära statens tillvaro, men innerst inne vet han att han är tankeförbrytare och att Storebror har tekniska möjligheter att registrera inte bara hans ansiktsuttryck utan också hans innersta åsikter. För att kanalisera sina innersta tankar och funderingar, samt att i syfte att väcka andra sovande medborgare har Mikael en blogg. Mikael bloggar flitigt och är djupt kristen troende, Mikael har tidigare varit medlem i SD men lämnade för några månader sedan. Nu till det otroligt konstiga som skedde Måndagen den 23 April, Mikael vaknar och får ett telefonsamtal från en kompis, kompisen säger
– Mikael, nu är det ett NYTT drev igen mot dig. Mikael som är van vid att gammelmedia granskar det som han skriver samt granskar han som person förstår inte varför SR plötsligt nu påstår att han skrivit rasistiska inlägg på sin blogg. I radioklippet på lite mer än en minut delger reportern väldigt osakligt ett antal anklagelser mot Mikael, och han får via Sveriges Radio reda på att han har blivit anmäld till Personalansvarsnämnden av Luftstridsskolans chef Anders Persson.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=114&artikel=6677394

Tänk att vakna upp, slå på radion och få veta att du är anklagad för ett antal olika anklagelsepunkter UTAN att du har fått bemöta dem innan pressläggning, att din chef Anders Persson anmält dig till Personalansvarsnämnden UTAN att ha delgivit dig detta eller ditt fackförbund. Om en facklig varning skall ges skall arbetsgivaren, personalchef samt den anställde plus facklig representant medverka i mötet, varningen skall vara skriftlig och det går inte enligt svensk arbetsrättslig lag att skilja en person från en anställning utan väldigt goda skäl. I detta fallet har Mikael på sin blogg skrivit sina PRIVATA tankar och åsikter, det står högst upp ovanför varje blogginlägg. Vi kommer nedan att granska samtliga punkter som finns i Sveriges Radios artikel (som uppenbarligen är den första artikeln som ett flertal medier har hänvisat som källa). Visst är det intressant att en reporter på Sveriges Radio vet att en försvarsanställd är anmäld till Personalansvarsnämnden innan den ANSTÄLLDE fått vetskap om detta, förstår ni nu varför vi inledde denna artikeln med boken 1984 ?.

Vi har tagit reda på försvarsmaktens värdegrund som sammanfattas med orden öppenhet resultat och ansvar. Hur lever försvarsmakten upp till sin egendefinierade värdegrund i fallet med den höga officeraren ? 
  • Han har tills idag 2017-05-05 fortfarande ej blivit delgiven en anmälan till Personalansvarsnämnden.
  • Gammelmedia fick vetskap om anmälan för över en vecka sedan och tydligen har officeraren brutit mot värdegrunden.
Det karaktärsmord som vi beskriver ovan är inget som är direkt taget ifrån Orwells bok 1984, utan denna händelsen skedde förra veckan år 2017. Detta är inte det enda fallet om politisk förföljelse eller åsiksregistrering av politiska dissidenter som berättar sanningar som inte etablissemanget gillar.
  • Fallet med Officeraren (ovan) som utspelade sig under föregåended vecka.
  • Bechir Rabani på Megafonerna blev i veckan rejält uthängd i tidningen Expressen och hans arbetsgivare blev även kontaktad där Expressen berättade om vilka oerhört hemska saker som han gjort när han i första Webbtv avsnittet av megafonerna besökte chefredaktör Thomas Mattson, samt skjutjärnsreporten Diamant S som hängde ut Granskning Sveriges Fabian Fjälling. Fabian lever sedan dess under ständigt mordhot från extrema vänstergrupper, och hans sambo och barn har lämnat honom på grund av den hotbild som numera råder. Tror ni Expressen är ledsna för att de har förstört en människas både namn i offentligheten, samt ett förhållande ? Är Expressen ledsna över att Fabian numera lever under ständigt dödshot och riskerar att få påhälsning när som helst av revolutionära vänstergrupper som AFA ?. Svaret är NEJ. Efter de hängde ut Fabian för svenska folket så var Bechir Rabani nästa man på tur, en helt vanlig privatperson som med hjälp av en kamera ensam slogs mot Expressen och deras muskler. Nu har Expressen kontaktat Bechirs arbetsgivare, och arbetsgivaren ska ”utreda” om det är förenligt med Bechirs åsikter att arbeta vidare. Att stora tidningar dels hänger ut privatpersoner, men också slår undan benen på deras försörjning är ingenting annat än STASI-metoder som hör hemma i en kommunistisk stat och eller under en diktatur likt Nordkorea. Inte nog med detta så har även vänsterextrema stiftelsen EXPO hängt ut Bechir ett antal gånger, detta i samband med att en ”Facebook-grupp” uppmanat till att skapa en drev under Lucia, men också två artiklar efter det där de kallat Bechir för nazist och liknande epitet.
  • Under samma vecka så blir Helen Leonard och Cai Pharma som arrangerade Manifestastionen med stöd för Springare och övrig blåljuspersonal uthängda av tidningen EXPO. EXPO hade granskat vilka ”likes” som Helen och Cai hade gjort på sina privata facebooksidor, då Helen hade klickat ”Like” på motgift en gång och Cai hade delat artiklar från fria tider så blev de uthängda som högerextrema individer. Detta gjorde att Katerina Janouch övertalade Peter Springare att hoppa av manifestationen bara 10 dagar innan den skulle den 1a Maj. Det förväntades komma tusentals besökare på manifestationen, men abrupt lyckades EXPO med sitt mål att sätta stopp för en manifestation för Springare och övrig Blåljuspersonal på Socialisternas julafton, nämligen den första Maj.

För att läsa officerens egna ord klicka http://hagenbo.blogspot.se/2017/04/om-yttrandefrihet-asiktsfrihet-och.html?m=1

Sveriges Radio rapporterar (utan hans vetskap som anställd).
En officer vid Luftstridsskolan i Uppsala har spridit rasism på nätet, enligt en anmälan till Försvarsmaktens personalansvarsnämnd. Foto: Foto: Fredrik Sandberg / TT

Luftstridsskolan i Uppsala har anmält en hög officer till Försvarsmaktens personalansvarsnämnd. Mannen dömdes nyligen för att ha misshandlat sin särbo. Han har också spridit rasistiska åsikter på nätet, enligt anmälan.

Officeren, en Uppsalabo i 55-årsåldern, är en flitig bloggare. Han skriver bland annat att världen styrs av en elit av vad han kallar ”falska judar” – ättlingar till folkgruppen khazararerna, som han påstår vill utrota 90 procent av mänskligheten.

De tiggare som enligt mannen, citat ”förpestar vårt offentliga rum” är också ättlingar till khazarerna, skriver han på bloggen.

Efter lastbilsattacken i Stockholm publicerade han ett inlägg av en gästskribent, där flera svenska partiledare, däribland statsminister Stefan Löfven och Moderatledaren Anna Kinberg Batra, pekas ut som ansvariga för dådet:

”Det är dessa personer och deras många kumpaner inom makt- media och kulturelit som håller på att förstöra vårt land. Är det inte dags att utkräva ansvar snart?” frågar sig skribenten.

Officeren säger till Upplandsnytt att det han har skrivit inte är rasistiskt och att han fullt ut står bakom Försvarsmaktens värdegrund. Det som andra skribenter skrivit på hans blogg vill han inte ta ansvar för.

I mars dömdes mannen för att ha misshandlat sin dåvarande särbo i samband med en grillfest i somras. Straffet blev villkorlig dom med 50 timmars samhällstjänst. Mannen har erkänt att han slagit kvinnan men förnekar brott då han inte haft uppsåt att skada henne.

Även misshandelsdomen är ett skäl till att officeren nu anmäls till Personalansvarsnämnden av Luftstridsskolans chef Anders Persson, som ”ser allvarligt på det inträffade”. Han vill att nämnden nu ska avgöra om mannen ska skiljas från sin anställning.

LÄMNA ETT SVAR