Den danska flickan från Kundby i Danmark som begick sitt brott som 15-åring har nu fått sitt straff. Straffet blev utmätt till 6 år och trots flickans låga ålder och att hon varit häktad sedan Januari 2016 ser det danska rättsväsendet hårt på hennes begärda handlingar. 

Vi får gå igenom tidslinjen :

Januari 2016 

En 15-årig flicka som konverterat till ISLAM blev anhållen efter det att hon hade sprängmedel för att planlägga ett angrepp mot två skolor. En 24-årig man som tidigare varit i Syrien framställs som orsak.

Mars 2016

Både den 16-åriga kvinnan och den 24 årige mannen har blivit anhållen vid Holbaek för planering av terrordåd. De planerade angrepp mot Sydskolan i Fårevejle och Carolineskolan i Köpenhamn.

April 2016

Det kommer fram enligt uppgifter att en amerikansk kapten stationerat på en bas i Irak har fått en medalj av det danska försvaret. USA låg bakom tipset att sätta fast den unge radikala islamisten. Vore det inte för soldaten hade skolan sprängts i bitar.

Februari 2017

Det res åtal mot den unga danskan  och även den äldre mannen från Syrien. Den unga tonåringen anklagas även för våld mot väktare och vårdare, när hon var inspärrad på en instition knivhögg en vårdare med ett stickvapen. Vapnet hon hade skapat var skapat av glas från en spegel.

Mars 2017

Den unga tonåriga tjejen kräver dygnet runt bevakning och förvaring på obestämd tid innan rättegång. Rätten bestämmer att som ska förkunnas mot hennes vilja 19 april.

Maj 2017

I flickans cell har de funnit brev från en IS TERRORIST samt andra handlingar. Flickan sätts i förvar.

Den nu 17-åriga flickan döms nu till 6 år för terrorbrott och planering för hon försökt planera bomba två skolor. I sverige hade straffet på sin höjd varit villkorligt då sprängämnen ej är straffbara.

Dissidenter önskar att denna radikaliserade islamist ruttnar bort för alltid i fängelse

1 KOMMENTAR

  1. I have checked your site and i have found some duplicate content, that’s
    why you don’t rank high in google, but there is a tool that can help you to
    create 100% unique content, search for: Boorfe’s tips unlimited content

LÄMNA ETT SVAR