En hårt arbetande polis skriver av sig på Instagram om sina upplevelser från sitt 18-timmars pass i samband med det fruktansvärda terrordådet i Stockholm igår. Samtidigt som polisen gör allt för att skydda befolkningen mot det pågående terrordådet så kastar idioter i förorten Tensta STEN på polisen. Sverige har ALDRIG varit tryggare!

Polisen skriver  på instagram : 

Idag är jag extra stolt över att få bära uniformen! Efter ett 18-timmars pass ska man lägga sig och försöka sova! Eloge till svensk polis som igår stod inför en stor utmaning och utförde arbetet exemplariskt. Låt denna bilden bli en symbol för vad svensk polis står för! Frid och frihet! Vi får fortfarande ta emot mycket skit! Under natten blev kollegor utsatta för stenkastning i Tensta , mitt under pågående terrorinsats! En del människor kommer verken förstå eller lära dig. Till terrorn vill jag bara säga en sak, dra åt helvete på ren svenska , dra åt helvete! , på ren svenska! Tankar går till alla drabbade på alla sätt och vis! Be inte för Sverige, stå upp för Sverige, kriga för Sverige och stupa för Sverige! #stockholmunderattack #thinblueline #polis

LÄMNA ETT SVAR