Tack klöverpartierna för er sponsring av terrordådet i Stockholm!

Så har det nu hänt det vi ”nazister” och ”rasister” som ni kallade oss för då vi ett otal gånger varnade för detta. TACK SÅ FÖRBANNAT MYCKET.


NÄR MAN SOM ER IMBECILLA STOLLAR INTE ENS FATTAR ATT IS-TERRORISTER INTE SKA IN I LANDET. Men när man som allt från C till V släppt in kleti och pleti utan att veta vem fan dessa är, så är detta kontentan. Ska ni nu kärleksbomba moskéer och säga att Islam inte har med detta att göra? Eller att islam är en kärlekens religion?

Fan sluta, bara sluta, kom inte och säg att NI haft andra åsikter om detta tidigare, för det NI hade fel OM, och vi ”RASISTER” OCH ”NAZISTER” SOM NI KALLADE OSS ALLA SOM PÅPEKADE FARAN MED ATT TA IN DESSA DYSFUNKTIONELLA, SOM INTE HAR HÄR ATT GÖRA, har ni fan inte.

NU krävs det det att ni idioter kryper till korset och erkänner att ni gjort fel från början till slut. VI är less detta imbecilla beteende från er. FAN TA ER ALLA.

”Aftonblöjan” uttrycker ”förvåning” över att detta hänt i Sverige. De är chockade över detta, skitsnack….Dessa har jagat oss med blåslampa över hela landet för att brännmärka oss som ”RASISTER OCH ”NAZISTER” Men tyvärr och det ska stå med stora bokstäver, VI HADE, OCH FICK RÄTT. Lider med dessa som p.g.a. er ovilja och oförmåga att både ta in och lyssna på oss som varnat.

Grattis 87% av väljarna, ni fick vad ni röstade på, mår ni bra? DET gör inte jag. Hoppas nästa gång i valet 2018 ni inte röstar på partier som ”de facto” är lika medskyldiga till detta som NI.

 

//Manne von Klint

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.