Jens Ganman förklarar på sin Facebooksida vad avgifter för TV och radio tar vägen.

NI HAR ETT PROBLEM…

 

…kära kollegor inom Public Service som läser det här. Och det är: ni börjar tappa det.

Helt.

Den huvudlösa ”granskningen” av Fredrik Antonsson och ”hen”-inslaget på Aktuellt häromkvällen – där två intet ont anande barn användes som rekvisita för att hamra in ett ideologiskt budskap – är bara några få i raden av publicistiska hjärnsläpp på sistone.

Och er publik provoceras av sånt här. Tro inget annat. Det kokar i stugorna. Samtidigt som ni klampar vidare i porslinsbutiken och gömmer er bakom (ett allt ihåligare) prat om ”värdegrund” och ”skrämselbilder om Sverige”.

Jag vet att ni inte kommer att ta till er det här. Ni kommer att sålla bort mig som ”alarmist” …möjligen ”brun”… men: head´s up – folket vänder sig bort från er i allt större utsträckning.

Och det går fort.

Ju mer ni försöker uppfostra tittarna/lyssnarna till att tänka ”rätt” desto djupare gräver ni er egen grav. Ni driver folk rätt i famnen på ”alternativ media” och som det ser ut just nu är det inte bara logiskt utan kanske också bra.

Med några få lysande undantag förtjänar ni inte längre allmänhetens förtroende.

Public service-eran går mot sitt slut.

Ni kollapsar under tyngden av er egen orimlighet.

Och många av er som läser detta vet att jag har rätt: Men ni håller käften för att ni har vant er vid den höga lönen, det fina huset, den dyra bilen och de mysiga utlandssemestrarna.

Och ni fruktar – mer än nåt annat – den sociala utstötning som ofelbart inträffar för den SR/SVT-medarbetare som påpekar det uppenbara: att det är väldigt lågt i tak här i fabriken… och att det högstämda pratet om att ”gilla olika” bara gäller om man har rätt politisk färg.

Styrkekram!

 

RED: Det är av den anledningen som Jens Ganman nämner som vi på dissidenter skriver, just för att statsmedia matar ut sin vidriga propaganda samt serverar oss lögner och vinklade fakta. Jag vill inte att dessa människor ska lära mig att leva eller uppfostra mig då jag klarar av detta alldeles utmärkt själv. Jag uppmanar alla att sluta betala tv-licensen då detta är att sponsra vänsterpropapanda.

Manne von klint

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.