Olle ”propagandakungen” Lönneaus har gjort det igen. I dagens HD / Sydsvenskan skriver han om handslaget som skakar hela Europa.

Men Olle lilla, förstår du inte att normalbegåvade svenskar välkomnar Marie Le Pen och ett eventuellt ryskt samarbete?

Normalbegåvade svenskar välkomnar allt som är ett framtida hot mot EU och etablissemanget. Jag förstår att du gråter krokodiltårar, när Marie Le Pen tar över taktpinnen, och hela EU rasar samman som ett gigantiskt korthus baserat på propaganda, lögner och svek mot hela Europas befolkning.

Tids nog Olle så segrar sanningen, men jag förstår att en man med dina åsikter skakar av rädsla, inför det kommande franska presidentvalet.

När du skrev artiklar om folkets demonstration i Trelleborg så kokade du soppa på en spik, du var där som skjutjärnsreporter, en reporter som inte ens visste vem som stod på demonstrationstillståndet och än mindre vem som hade grundat folkets demonstration. 

Jag såg dig i live-sändningen på Facebook och det var otroligt tydligt att du inte ville berätta om dina egna åsikter eller ”vad du tyckte om att folk stod upp för Peter Springare och Blåljuspersonsal”, det sken även tydligen genom texten i dina artiklar från folkets demonstration att du sympatiserar med det vänstra laget.

”Läpparna små utav bär äro blå”, sjöng vi som barn. Men mer passande för Olle hade varit: ”Läpparna röda av propaganda”.

Följ gärna dissidenter på Facebook för att få våra senaste artiklar automatiskt i ditt facebookflöde, vi finns på 

http://fb.me/dissidenterna

Stort tack!

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.