Då var vi där igen. Kända svenskar upphöjer sin status till sakkunniga inom flyktingpolitiken.

http://www.aftonbladet.se/a/zovbb

Senast det begav sig var under flyktinginvasionen hösten 2015. Det var under denna höst som Sverige och våra samhällsfunktioner sattes på hårda prov. Vi som inte bor och lever våra liv i Stockholms innerstads alla isolat fick smaka på den beska medicinen med allt vad det innebar.

http://www.aftonbladet.se/debatt/article22549360.ab

Våra som skattebetalares rättigheter urholkades på grund av de massiva kostnaderna av att ”Mitt Europa bygger inga murar” som Löfven sa i sitt tal inför jättepublik på Medborgarplatsen under denna svåra tid i landet. Drygt 15.000 personer trotsade regn och blåst för att samlas på detta torg i Stockholm i en manifestation till stöd för flyktingar.

Denna publik ville verkligen öppna sina hjärtan och ta emot flyktingar, något som sedermera visat sig vara tomma ord.

http://www.dn.se/sthlm/lofven-mitt-europa-bygger-inte-murar/

Stockholms stad drev och driver fortfarande en kampanj​ med att få folk att hyra ut tomma ytor i sina bostäder. Denna kampanj har dock endast genererat i väldigt få bostäder vilket täcker en lillfingernagel vad gäller det enorma behovet. Flyktingarna inhyses i på hotell, gymnastiksalar etc vilket blir ännu en börda i Stockholmarnas plånböcker.

http://www.stockholm.se/hyrminbostad

Politikerna i Stockholms stad har gått ut väldigt hårt med detta sen det visade sig att den generösa publiken från Medborgarplatsen var en stor grupp hycklare.

http://www.dn.se/sthlm/stockholmarna-uppmanas-hyra-ut-till-nyanlanda/

Angående detta att kändisar gärna slår sig för bröstet vad gäller att vara godhetsapostlar tog EABT upp i höstas. Mycket intressant teori.

https://youtu.be/72LOdj6EXUo

Sensmoralen i detta är att det är väldigt lätt att tycka till och döma andra människor så länge det inte drabbar dem själva. Till denna stora grupp människor avslutar jag med att säga ”inte ens ni kan springa ifrån detta, er beska medicin måste ni själva svälja en dag”.

Samtidigt i fredags skedde det andra terrordådet i Stockholm kopplad till religiös extremism , kommer opinionen nu att svänga hos det svenska folket , eller anses det fortfarande rasistiskt att vara kritisk mot att svenska myndigheter ”gullar” med hemvändande IS-krigare ?

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.