När en människa skadas eller förolyckas på en arbetsplats så bär platschefen det yttersta ansvaret och ställs villkorslöst inför rätta.

Efter fredagens islamistiska terrordåd i centrala Stockholm med fyra dödsoffer och femton skadade är förnekarna i full gång. Nu ska vi hålla oss lugna. Vi ska stå samman! Inte hetsa upp oss! Vi ska ABSOLUT INTE vara rädda.  Då har ”hatet segrat”. 

Både kungen och statsministern pratade igår om att Sverige skall vara ett öppet och säkert land. Ett mer sammanhållet land! Undrar om de förstår vad de säger? Om de gjorde det skulle väl socialdemokraterna bedriva en helt annan migrationspolitik!

Carl Bildt uttalade sig i SVT i går kväll och sa att det ”handlar om sjuka människor”. Ska vi tolka det som att islam är sjukt och islamister ännu sjukare?

Statsministern beskrivs i media som medsörjande, inte alls som ytterst ansvarig via en hutlös invandringspolitik med jihadister, återvändande Is terrorister, och det hörs inte ens en ursäkt, en tyst minut, eller något utlysning av landssorg. 

Inte ens media vill ha någon ansvarig, och vänsterns anhängare går steget längre genom att dra igång en kampanj mot rasism, som ett direkt svar på terrorattacken.

Under gårdagen gjorde även TV4 allt för att vinkla i nyhetssändningar att det kunde vara en ”ensam galen drogad gärningsman” samt att det inte skulle finnas någon koppling till Islam eller religiös extremism

Sverige har tidigare varit ett av världens minst rasistiska länder, med ett mycket tolerant, och vänligt sinnat folk. Men svenskens stora tolerans, är på väg att bytas ut mot en tigers ilska i tider, då ingen ställs ytterst ansvarig för ett pågående folkmord.

Ramona

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.