Islamisten Negra Efendic på SVD angriper Svenskar som deltar på manifestationen på Sergels torg i söndags den 9e April som skulle handla om kärlek och inte om hat mot islamister. SVD väljer att göra en politisk poäng av en icke-politisk manifestation.

Negra Efendic har tidigare attackerat kristna och Svenskar helt öppet i en artikel den 29e September 2016 där Efendic attackerar på ett personligt plan de kristna sjuksköterskorna, vilket är också underligt att en ansvarig utgivare från SVD tillåter en jäv-situation uppstå:
Negra Efendic är muslim från Bosnien och att terrordådet den 7e April begicks av en Sunnimuslim som är en av världens mest aggresiva former av islam där Islamiska staten har sitt ursprung ifrån, gör det underligt att låta henne få rapportera från Sergels torg med hennes hat mot kristna.

Läs mer om Efendic tidigare hat mot kristna på länken här nedan. Och fortsätt läsningen om söndagen 9e April här nedan:

Muslimsk SvD-Journalist hetsar mot kristna

* 

Högerextrema frustrerade över kärlek efter attentatet

Efendic valde rubriken den 9e April 2017 medvetet på SVD nätbilaga för att förnedra Svenskar som vill kritisera islamismens framfart hot mot det Svenska civilsamhället, hon väljer att använda Expos material över en demonstration som gick ut med falska förespeglingar att vara politisk neutral, för att slå emot Svenskarna.

Det är tydligt att Efendic har en islamistisk agenda med sin artikel är att hon frångår journalistens objektiva mål genom att enbart använda en källa som kommer från vänster-extrema våldsamma organisationen Expo som attackerar sina meningsmotståndare med hot och våld (genom RG och AFA).

Varför valde hon bara en källa för att beskriva manifestationen när hon borde ha likaså använt ett högerperspektiv ? Högerperspektivet i Sverige talar ofta om Kristna värderingar och som islamist vill man slå ned på det.
Det som också är vida känt är att vänstern hatar Judar som de kallar för Sionister vilket också är den gemensamma faktorn med Islamister som vill förinta staten Israel.

Att SVD chefredaktör låter en journalist frångå sitt uppdrag som objektiv och granskande och inte blandar in sina personliga åsikter och agendor är ännu obesvarat.

Dissidenter.com har talat med flertal personer som har socialkonservativa värderingar som deltog på manifestationen och ansåg att budskapet borde ha varit kärlek emot islamism och emot terrorn men handlade istället att slå på Svenskarnas åsikter för att vara ett hatande folk och att manifestationen var kidnappad för vänstersyften.

En person vid namn Anders* hade först valt att gå på manifestationen men upptäckte att arrangören var en vänsterextremist och valde då att stanna hemma för att titta på manifestationen genom livesändning istället.

Anders* som är Svensk medborgare med utländsk bakgrund sitter på ett cafe söder om Stockholm och han berättar att han hade tänkt ställa upp på manifestationen för att demonstrera emot terrorismen och hatet från Islamister.
Men berättade även att han hade upptäckt att manifestationen handlade om att slå på Svenskar som vill visa sin sorg och ilska emot terroristers hat, och att manifestationen ville bjuda IS-anhängare på kaffe och bullar. Han berättade även att manifestationen arrangerades av muslimska vänsterextremister, därav så valde Anders att avstå från deltagande i risk för att manifestationen skulle nyttjas av vänster-extremister som Expo och islamister.

Anders heter något annat i verkligheten och vågar inte ställa upp med avtäckt bild pga av hot och hat från vänstern med att förlora sitt jobb eller bli kallad för husblatte.

Damon Rasti som själv är muslim och vänster-radikal var personen i fråga som arrangerade manifestationen 9e April för kärlek för offren i Sveriges huvudstad. Dock urartade manifestationen och hade undertonen vänster-ideer vilket gjorde att många deltagare kände sig besvikna och lurade av manifestationens officiella ide.

Manifestationen användes sedan som ett verktyg att slå emot högern och mot vänsterns antagonister där Expo verkade som drivande kraft, vilket går att läsa på SVD tack vare Negra Efendic som likaså är islamist i sitt hat mot kristna.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.