Dessa imbecilla stollar måste tvingas bort nu!

 

Jag begriper inte hur människor kan välja dessa kompletta idioter. Allvar nu? Sossarna vill nu öka på invandringen igen trots att det inte finns varken jobb eller bostäder till dessa analfabeter. Vem gav dom mandat till det som skedde 2015? Att så medvetet förstöra mitt land är förräderi.

Sen har vi Anders ”Ynkeman” som VILL ha in IS-terrorister???Hur tänker han här?? HUR DUM I SKALLEN FÅR MAN BLI? Ynkeman vill ha in dom i Sverige trots att vi inte kan döma dessa IS-terrorister. Ändå vill Socialdemokraterna och Ynkeman ha in IS-terroristerna för att ”döma dem” HALLÅÅÅÅÅÅÅÅ NÅGON HEMMA?

Erik Nord, polischef i Storgöteborg skrev efter terrordådet i Stockholm att: Personer som stödjer våldsbejakande extremism borde få sina uppehållstillstånd indragna och utvisas ur landet. . Men justitieminister Morgan Johansson (S) håller inte med och tycker att även sådana människor ska få stanna i Sverige. Är alla dessa idioter?

Rakhmat Akilov kunde kanske ha stoppats och terrordådet förhindrats – om regeringen hade lyssnat på kritiken. Det hävdar SD-ledaren Jimmie Åkesson i en stor intervju för Expressen, samtidigt som han vill delta i regeringens samtal om nya åtgärder mot terrorismen. – Kanske har vi något att tillföra i debatten trots allt, det borde de ha insett nu. Men Stefan Löfven avvisar honom. WTF??? Så Stollen avvisar honom och det partiet som talat mest om detta hot, och som nu majoriteten av partierna kopierat stora delar av politiken ifrån och som dessa kallade rasistiskt och nazistiskt? Allvar jag förstår att det går åt helvete med mitt land.

Sorry för alla kraftord, men nu är jag så förbannad på dessa idioter.

 

Manne von Klint.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.