Harry Potter Författaren JK Rowling har jämfört en Fox News värd med en nazistsympatisör efter kommentarer om britter.

Independent.co.uk rapporterade: JK Rowling har fördömt Katie Hopkins och Fox News efter att Katie Hopkins sade att britter hade varit ”fega” efter terroristattacken på Westminster.

Efter att fyra personer, inklusive gärningsmannen Khalid Masood, 52, dödades utanför parlamentet under onsdagen, berättade Katie Hopkins för det amerikanska nätverket
Fox News att britterna ”Smyger på tå runt kulturer som kommit till England”.

”Folk är i huvudsak fega inför en viss religion, som stöds av den muslimska borgmästare, Sadiq Khan, son är till en busschaufför”, sade hon.

”Folk är kuvade, folk är rädda, och människor är inte eniga”, fortsatte hon”Storbritannien är mer splittrat, det är absolut delat, nu mer än någonsin, och vi är i själva verket en nation av getton.” 

Läs berättelsen @ (Länk: www.independent.co.uk)

”Det är tydligen inte bara i Sverige man ska akta sig för att kritisera och säga nånting om att folk är fega och smörjer Islam. Är man Islam-kritisk är man tydligen per definition Nazist även i England.

Vi på Dissidenter.com ställer oss frågan hur det kan komma sig att det är exakt samma retorik, samma PK agenda och samma epitet man sätter på folk som säger som det är i hela Europa. Det spelar ingen roll i vilket land man är, retoriken och epiteten är de samma .. som om de kom direkt ur ett manus….som varenda PK, vänster och feminist person verkar ha memorerat. Och nationer av getton verkar hela Europa också bestå av idag.”
(redaktionens anmärkning) 

 

LÄMNA ETT SVAR