Du Soran valde själv att åka ner till ”kriget” och till ditt land där du har ditt ursprung i. till ett krig som ingen äkta europé eller svensk har med att göra.

Detta handlar om din kultur, din religion och dina värderingar som ligger långt borta från våra ideal. Har tanken aldrig slagit dig varför det är så mycket krig, bråk och konflikter i muslimska länder? Varför ni är så otroligt lättkränkta?

JAG kommer aldrig att ta på mig några arvsskuldkänslor för att ni lever i en medeltidsfilosofi där grottmans-mentalitet härskar, jag vägrar kategoriskt att ta till mig detta som du så uppenbart vill.

Däremot håller jag med om att vi har ett krig men det kriget är här hemma.
Vi har släppt in människor som är analfabeter och dessa är i ”de facto” människor som är dysfunktionella och som lever i lever i sin dysfunktionella stam och klan ”tänk”, som är så långt ifrån det vi svenskar lever i, då vi lever i en sorts jämlikhets värld, där alla är lika värda i förhållande till vad vi producerar.

Men i DIN värld Soran så är bara MÄN jämlika, resten behandlar ni som avskräde. Detta vet vi, då vi som påtalat detta om ert sätt att tänka, vara och bete sig mot andra och då fått epitet kastat emot oss som t.ex. nazist, fascist. rasist osv.

Du ska inte försöka få oss svenskar att tro att genom det vänstersocialistiska propagandaorganet SVT, att vi inte gett och varit mer än generösa mot dina fränder, vi har gett er allt, tak över era huvuden, mat på bordet, utbildning åt era barn. Och ändå är ni inte tacksamma för allt detta utan bara kräver mer och mer av oss.

Ni som kommit hit har fått skydd från krig och i stor del från fattigdom. Detta handlar om inte bara om miljoner kronor av våra skattepengar…UTAN om tusentals miljarder i slutänden.

Vet inte vilken verklighet du lever i, men Magdalena Anderson slog sig för bröstet nyss då hon sa: – ”Nu kan pensionärerna köpa bättre mat”
..och pensionärerna fick 7 kronor mer om dagen
(Tack Magdalena Andersson, det var generöst.)

Om du nu vurmar så för DINA fränder, varför lever inte DU på existensminimum? Och ger resten av din inkomst till dessa som DU vill att vi andra ska betala skatt för? Varför ska våra äldre och sjuka svälta för att dina fränder som är analfabeter ska få mat och tak över huvudet och betala tillbaka genom att inte ens bry sig om att lära sig vårt språk? Eller leva laglydigt och följa våra lagar och våra normer som vi byggt upp genom århundraden och skapat ett land som nu håller på att slitas sönder p.g.a. att ni själva inte vill assimilera er.

Nej Soran, detta handlar om respekt, vi kan respektera er. Men det är få av er som respekterar oss. Jag säger inte att alla som kommer hit är så, men det är alldeles för många som hyser brist på respekt för att detta inte ska märkas i vårt samhälle och blir väldigt påtagligt för den som vågar se.

Vi svenskar börjar få nog nu. Skulle du ha respekt för oss så skulle du vända dig till dina fränder och påtala att dessa måste ändra på sitt leverne och dra sitt strå till stacken.

Så Soran, sluta att försöka få oss att få dåligt samvete, för vi har gett mer än vi behöver, gör det du är bra på, håll dig till komiken. För detta du håller på med är inte roligt alls.

Länk: http://www.dn.se/ledare/signerat/amanda-sokolnicki-soran-ismail-staller-fragan-vi-alla-borde-stalla/

Manne von Klint.

LÄMNA ETT SVAR