Vi hör ofta Stefan Löfven basunera ut att Sverigedemokraterna är ett rasistiskt, fascistiskt parti med rötterna i nazismen. Men hur är det egentligen med socialdemokraterna?

Att Adolf Hitler hade samröre med muslimska brödraskapet under andra världskriget för att utrota det judiska folket känner säkert alla till.

Olof Palme tog tag i taktpinnen, efter att han och Yassir Arafat fann varandra för mer än 40 år sedan, då han var en direkt arvtagare till Amin el-Husseini. De svensk-palestinska politiska relationerna blev väldigt hjärtliga för att inte säga kärleksfulla, som blev ännu mer intima sedan socialdemokraternas erkännande av terrorstaten Palestina, under hösten 2014.

Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse från 2014 lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor.

Att Socialdemokraterna inte är särskilt vänligt inställda till judar har deras mörka historia redan bekräftat. Omar Mustafa, K G Hammar, Pär Axel Sahlberg, Illmar Reepalu och hans socialdemokratiska Malmö är bara några istappar på toppen av det socialdemokratiska isberget.

”Palestinierna önskar utplåna Israel som stat, vill helt krossa Israel. Detta är helt riktigt, och det är en målsättning vi bör stödja.”, skrev man i den socialdemokratiska tidskriften Broderskap redan 1971.

Vi på Dissidenter undrar om Socialdemokraterna delar muslimska brödraskapets värderingar, och att de bör samarbeta med en ideologi som enligt herrarna i filmen säger att Nazi-islam lever i allra högsta grad?

Vad är egentligen syftet?

Ska socialdemokraterna fortsätta med det som Adolf Hitler misslyckades med, genom att ge muslimska brödraskapet ännu en möjlighet att utrota det judiska folket?

Som en sammanfattning: Socialdemokraterna har en tradition av nazistsympatier, men det är inte något som är i det förflutna, utan det är ett dagsaktuellt ämne som knappast går att mörka ens för den mest inbitne socialdemokrat.

Titta på den korta filmen och bilda dig en egen uppfattning.

Ramona

https://www.youtube.com/watch?v=HVIJKzc0gkA

2 KOMMENTARER

  1. Socialdemokraterna har otroligt många fula saker i sitt bagage. Och de ‘sitter’ på en rad lojala tjänstemän inom olika myndigjeter. Men de måste bort!

LÄMNA ETT SVAR