”Den här artikeln har jag haft mycket svårt att skriva, den har berört mig personligen på ett sätt som jag inte kunde förutse.
Den enorma ilskan och vreden som växt upp inom mig medan jag läst rapport efter rapport och det brev jag fått från flickans mamma gjorde det enormt svårt att skriva artikeln utan att lägga in en personlig reflektion och bara försöka skriva om det rent objektivt. Viket alltså inte har varit helt möjligt.

Av naturliga skäl, då det pågår en större polisutredning kan jag inte delge alla fakta i berättelsen ännu, men det kommer i uppföljande artiklar om detta längre fram. Bevisen kommer att läggas upp, men först efter utredningen är klar.”
//Xandra Frazz

 

Det finns ett barn som samhället sopat under mattan och mörkat för hon kidnappats och hållits fånge på ett asylboende som sexslav i två och en halv vecka.

Ett barn som har en mental ålder av 6 år även om hon är 14 år.
Ett barn som inte har en verklig mental bild av verkligheten som vi ser den.

Står det i tidningen om det? – Nej, naturligtvis inte, då ingenting av detta har rapporterats utanför socialtjänstens väggar.

Hon hittades i en koloniträdgård, så står det i lokaltidningen, men inte mer än så.  Tre fälldes, en av dem utvisades för våldtäkt på flickan, men knappt en notis om detta.

Vad som egentligen skedde berättar man inte om i media för att inte skada de invandrare på flyktingboendet i närheten, flyktingboendet där flickan hölls fången i två veckor och utnyttjades sexuellt upprepade gånger.

Ett barn??! Som tas och hålls fången på ett asylboende?? Ingen personal reagerar, en blond söt liten tjej, som hålls inlåst i ett rum med män??!
Hur kan detta få ske??

Hennes skolgång har varit hemsk efter det.
Svårt mobbad har hon hellre skolkat och gått ner på stan i stället för att vistas i trygghet på skolan. På stan blev hon lovligt byte, ett lätt byte för hon förstår inte bättre. De som visat henne minsta lilla vänlighet har fått hennes tillit – Vilket har varit ödesdigert för henne.

Och alla har vetat om det, alla vuxna som ska skydda ett barn har blundat, för verkligheten har varit för svår att ta in.

Den lilla tjejen har inte förrän nu, sju-åtta månader efter händelserna börjat få lite hjälp. Det finns en ännu värre fortsättning, men av utredningstekniska skäl kommer jag alltså inte gå ut med den fakta förrän efter väckt åtal eller dom.

Då kommer jag att röra i den vidriga fortsättningen och presentera den för er, en fortsättning finns som blir ett ytterligare bevis på att vissa saker mörkas i pressen.

Socialtjänst, skola, polis, domstolar – alla har de svikit detta barn.
Ingen har skyddat henne, ingen bryr sig om ett barn som hållits fånge på ett asylboende och utnyttjas som sexslav.

Vi kommer inte att överge henne, vi vet att hon vill ha en ny jacka, polisen tog hennes jacka hon hade för den var täckt av sperma. Jackan är vad hon saknar mest och är mest ledsen över, hon har knappt förståelse för vad som egentligen har hänt henne, bara att polisen tog hennes jacka som hon tycker så mycket om.

Hon behöver adekvat hjälp. Familjen behöver enormt mycket hjälp och alla har hittills bara tystat ner henne, men nu räcker det, vi får inte mörka detta eller släta över.

LÄMNA ETT SVAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.