Hanif Balif (M) rapporterar att han har fått rapporter från kommunkollegor att ensamkommande vill ta hit sina fruar och barn. Sverige fick en kommentar tidigare från regeringen att vi varit “naiva” gällande våra öppna gränser och att vi utlovat asyl till alla “ensamkommande barn under 18”.

Idag är var 5e “barn” mellan 16-17 år ensamkommande och hör och häpna nu när de fått asyl att plötsligt har de fru och barn. På 11 pojkar går en flicka av gruppen som registrerats som ensamkommande.

Vilka blev lurade genom flyktingkrisen ? Jo det svenska folket som öppnade sina hjärtan och plånbok för att en grupp där majoriteten muslimska “barn/pojkar” skulle få asyl för de flytt från kriget i Syrien. 

Hur många svenska barn känner du som har både fru och barn vid 16 års ålder ?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här