Sedan Trumps uttalande “last night in Sweden” i helgen så har det stormat duktigt kring Sverige i utländska medier men främst i USA. Allt bygger på att Trump såg en dokumentär om kaoset i Sverige på Fox News som visar den nakna sanningen om hur den okontrollerade hänsynslösa invandringen har skadat landet. Trump använder Sverige som ett varnande exempel för att motivera sitt inresestopp från 7 muslimska länder.

Dokumentären som är filmad i Stockholm under hösten 2016 visar bland annat hur journalisten blir nedslagen av ett utländskt gäng, den inkluderar en intervju med två poliser som berättar hur våldet och vapnen på gatan har eskalerat otroligt mycket på 2000-talet. I dokumentären medverkar även personer som ser ut att vara vänstersympatisörer, och deras åsikt är att det går att ta emot hur många människor som helst till Sverige. 

Det medverkar även personer som fått Asyl som berättar att de lever på bidrag och att Sverige som land är otroligt generösa mot dem. Om du vill se den nakna sanningen om livet i förorterna i Stockholm, tveka inte att investera 10 minuter av din tid och se dokumentären nedan.  Ett exempel från kravallerna i Rinkeby i helgen där en mobb på 80 maskerade personer slog sönder skyltfönster , snattade, och hotade polisen till den grad att polisen fick skjuta verkanseld. Jämför dokumentären med vilka händelser som sker i Sverige numera dagligen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här