Vi avslöjade igår att det på Facebook fanns en sluten Facebookgrupp där vänsterextrema antirasister i en trollfabrik diskuterade tvångssterilisering av Sverigedemokrater. Efter vårt avslöjande tog det inte lång tid innan grundaren länkade våran artikel på sin öppna Facebookprofil och diskussionerna som pågick mellan antirasisterna spred stor glädje för alla läsare. Vi kommer i denna artikeln att dela lite av godbitarna från kommentarsfältet på det inlägget samt meddela att gruppen har lagts ned.


Grundaren delade och kommenterade vår artikel enligt följande “Fan, vissa Sverigedemokratsnazister är verkligen känsliga…..”. I kommentarsfältet började hetska diskussioner där hans “vänner” tog aktivt avstånd för gruppens namn och innehåll, ett flertal uppmanade honom att byta namn / stänga ned gruppen vilket han gjorde till slut. Gruppen har även blivit massanmäld på Facebook av ett flertal användare men Facebooks censuravdelning med vänsteragenda tycker uppenbarligen att det var ett bra namn på gruppen. 

På bilden nedan visas resultatet av gruppens nya namn, tidigare hette den “Vi som stödjer förslaget om tvångssterilisering av Sverigedemokrater” , nu har ordet Sverigedemokrater tagits bort och de 44 medlemmarna har alla lämnat gruppen och endast grundaren finns kvar. 


Hans antirasistiska vänner var mycket upprörda över gruppen som han skapat och den dåliga PR som den spridit för antirasister och vänsterextrema på grund av vår artikel igår. Även andra opinionsbildare har publicerat skärmdumpar på själva gruppens namn och många Sverigedemokrater har tagit mycket illa vid sig, bara tanken att det finns personer på vänsterkanten som vill tvångssterilisera Sverigedemokrater tyder på att något gått allvarligt fel. 

Som ni ser ovan finns det ett tydligt mönster i vad antirasisterna tycker om grundarens tilltag att skapa en så pass extrem hatgrupp mot SD.

  • “Lägg ned sidan”
  • “Jag måste medge att jag är milt sagt förvånad över sodan du lagt upp .?
  • Lågt, uselt och nu hängs antirasister ut i olika hatgrupper på grund av din grupp Lars. Berätta vilket syfte du tycker din grupp har ?


  • Många påpekade också att tvångssterilisering som utfördes av Socialdemokraterna skedde så långt som in till år 2013 av personer som bytte kön. Även handikappade och förståndshandikappade blev steriliserade med tvång av Socialdemokraterna under 70-90-talet. 


Trots att gruppen nu lagts ned, så verkar grundaren av gruppen fortfarande anse att det är en bra idé att sterilisera alla Sverigedemokrater. 

  • “Men i syfte att stoppa spridningen av den Sverigedemokratiska essensen så hade det varit mer effektivt att sterilisera männen.
  • PA den ökände SD(n)aren hörde förövrogt av sig och tyckte att förslaget var bra för då slapp han köpa kondomer. 

Vi ställer oss frågan när MSM-media ska granska de vänsterextrema hatet på sociala medier, det verkar uppenbart som att etablerad gammelmedia enbart är intresserade av att granska högern. Vänstern och antirasisternas “goda” hat får fortgå utan att de blir granskade av gammelmedia , varför ? 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här