En ny sida på Facebook lyder “Vi som stödjer förslaget om tvångssterlisering av Sverigedemokrater”. Vi kan idag avslöja att mannen bakom gruppen heter Lars Nilsson samt hela medlemslistan som anser att ungefär 25-30% av svenska befolkningen ska steriliseras.

På vanligt maner inom vänstergrupper så samlas de likt spyflugor runt en sockerbit. Att ens skapa en sådan här grupp eller gå med som medlem tyder på följande tre orsaker 

  • Ett hat emot SD för att vänstern aldrig kommer över 10%.
  • Ett hat emot medmänniskor och ett hat mot demokratin , enligt dessa medlemmar i denna grupper så vill de med icke demokratiska medel på rent kommunistisk manér tvångssterlisera sverigedemokrater i syfte att SD inte ska bli starkare. Socialdemokraterna var otroligt duktigt förr på att sterilisera allt från handikappade till de som var “mentalt svaga”
  • Har dessa kommunister inte lärt sig att deras ideologi har mördat över 120+ miljoner människor.

Vi har sökt Lars Nilsson för en intervju men tyvärr misslyckats att få tag på honom. 

Tycker ni läsare att personer från något av riksdagens 8 partier ska tvångssterliserad ? Kommentera gärna nedan.

5 KOMMENTARER

  1. Jag är inte politiskt bunden, men hittills så ser jag SD som det vettigaste alternativet…
    Att Socialdemokraterna gjorde ett Joe Labero-stunt och dolde Rasbiologiska Institutet iom namnbytet 1975 till Svenska Institutet, var ju bara en av många dimridåer framför ögonen på den godtrogne medborgaren, men att de nu börjar komma ut ur skuggriket igen, det är oroväckande…

  2. Precis som “Stå upp för Peter Springare” kan folk läggas upp på sidor utan egen förskyllan eller vetskap om man man lagt till i en grupp. Denna grupp är just ett exempel på en sådan grupp där medlemmarna har lagts till och inte själva sökt medlemskap.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här