Svenska företag lär sig uppenbarligen inte att det svenska folket inte längre ser Kakan Hermansson som en bra förebild eller reklampelare. Först var det Audi som bröt sitt samarbete med den ökända näthataren och vänsterprofilen Kakan efter att många kunder avstod från att köpa bilar då de inte ville bli förknippade själva med Kakan. Direkt efter hon blev sparkad från Audi så skrev Comviq ett kontrakt där hon ingick bland 10 utvalda personer i en kampanj mot näthat. När det blev känt att Comviq valt henne som reklampelare översvämmades kommentarsfälten på Comviq sida med upprörda kunder som förmedlade att de nu bytt abonnemang eller sagt upp sitt abonnemang , två dagar senare hoppade Kakan av kampanjen på Comviq på grund av säkerhetsläget.

Näst ut nu på på tur är företaget Skincity.se som på instagram idag delat reklam för Kakans skönhetspod “Under huden med Kakan Hermansson” där en av deras medarbetare medverkar och intervjuas av Kakan. Det är för oss otänkbart och bryter mot all logik hur ett företag tror sig år 2017 kunna profitera på något slags samröre med polis och näthataren Kakan. 

Inlägget på instagram finns att läsa här

I kommentarsfältet så råder det just nu hetska diskussioner där en av de som kommenterat ställer sig frågan när Kakan ska få lov att försörja sig igen. Andra påpekar det faktum att hon skickat ACAB tweets, uppmanat till barnmisshandel, förlöjligat Malexander dådet och spridit många tweets innehållande hat mot män som kön. 

Nedan följer ett par exempel på hur stämningen är i kommentarsfältet just nu.


För att ni läsare ska få en komplett bild av vad det handlar om så följer nedan ett par exempel på de tweets hon skickat på Twitter som nu allvarligt fått konsekvenser för hennes verksamhet. 


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här