Uppdaterad 19.41

En Svensk man har blivit allvarligt skadad vid ett rån på knutpunkten i Helsingborg .  2 killar hoppade på honom och mannen fick många brutna ben samt huvudskada. Han är så allvarligt skadad så han kan enbart skriva inlägg med tummen. Mannen utrycker med ilska att han är säker på att gärningsmännen är Muslimer. Som tur väl är finns det övervakningskameror på platsen där rånet skedde, så det finns en stor chans att polisen kommer att kunna identifiera de två rånarna som allvarligt skadade svensken.

Händelsen beskrivs enligt följande på polisens hemsida. 

“Rånet på Knutpunkten-02-18 06:23, Rån, Helsingborg

Personrån, Knutpunkten.

Polis och ambulans åker till Knutpunkten med anledning av ett personrån i närheten av pressbyrån. Två okända gärningsmän gav sig på en man född -56 som skall ha blivit skadad i samband med händelsen och förs till sjukhus med ambulans.
Uppdatering: Mannen är född -56 och blev av med sitt halsband i samband med rånet. Han fick skador i form av sår på huvudet.”


2 KOMMENTARER

  1. […] Som påbröd till detta läser jag i mitt Facebook-flöde om åtminstone två fall av våldsamma rånöverfall som drabbat FB-vänner. I ett av dessa blir en 60-årig man rånad av två personer med invandrarbakgrund i Knutpunkten i Helsingborg. Rånarna beskrivs av mannen som ”muslimer”. Han får svåra huvudskador. https://dissidenter.com/2017/02/2-invandrare-ranade-svensk-man-den-svenska-mannen-allvarligt-skadad-i… […]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här