33% av alla kvinnor känner sig otrygga och lämnar inte ens hemmet. Jag som kvinna i det fria landet känner mig inte trygg , om det inte är våldtäkt så kan jag bli skjuten. Mina vänninor som är PK säger att anmälningsbenägenheten enbart ökat.

Jag är en kvinna som inte vågar ut på kvällstid. Jag är rädd att bli utsatt för ett sexuellt våld av alla invandrare. Har sett så många konstiga människor där jag bor och jag törs inte ens släppa ut min lilla dotter i lekhage med alla de muslimerna har pillat på andra små barn.

Jag som kvinna känner mig inte trygg i det nya sverige ,enligt rön riskerar jag och 25% av alla kvinnor att våltas. Fredens religion är jag rädd för och att kalla den för fredens religion är hemskt då jag har vänninor som har fått uppleva mångkulturen.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här