Fritjof Adams har med sina gedigna internationella erfarenheter från Kanada, USA, Tyskland insett förståelsen av ekonomiska faktorer påverkar världen och hur makten per korruption tagit makten ifrån det Svenska folket. Detta förklarar Fritjof Adams på ett pedagogiskt tydligt sätt via hans Youtube-kanal men skapade även ett intresse hos SÄPO att granska.

För ett par veckor sedan så kontaktade SÄPO Fritjof Adams via telefon och där en person vid namn Lars Karlsson (Sektion Nord) ville veta mer om vem Fritjof var, detta bygger delvis på den information Fritjof har tidigare gett ut som handlar om ett fåtal personer i det Svenska samhället har kontrollen över medborgarna via följande punkter:

Bygglov- skattesatser- bidrag- socialkontor- akassa- dagis- television –

Allt som helt enkelt håller människorna i schack vilket är klassisk taktik som även rådde under Romarriket “Bröd och gladiatorspel” vilket då var folkets opium för att hålla dem lugna är precis den situation som råder i Sverige fast under moderna former. Som sedan har utvecklats till att även använda de offentliga institutioner som verktyg för att plundra Sveriges befolkning och berika sig själva genom att väva in det i sina verksamheter.

Folket är boskap på en internationell global marknad, kort sagt.

Ett tydligt exempel på kontroll över den offentliga verksamheters upphandling som oftast hamnar hos några fåtal stora företag som även kontrolleras av ett ytterst fåtal familjer i Sverige.

I Fritjofs senaste Youtube-alster så kommer den springande punktens förklaring vid minuten 10:28

https://youtu.be/pKA1YWUcrVs

FD Reservofficer, jobbat med Internationella företag under 20 års tid (Siemens, Intertec i Nordamerika, IQ Management GMBH ) och arbetar idag med 3D utveckling.
Fritjof går att kontakta på FB under hans profil ” Fritjof Persson ” .

 

 

4 KOMMENTARER

  1. Otroligt bra sammanfattat. Tyvärr finns inget annat straff för dels lakejerna överallt i hela västvärlden och deras herrar bankljugesvinen som orkestrerat allt än livslångt tortyrliknande straffarbete. Finns talet nedskrivet?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här