Polisen söker bilder/videor efter det att en 31-årig kvinna från Uppsala i söndags blivit våldtagen. Händelsen streamades med live-stream på Facebook i gruppen “Den största Facebook Gruppen utan REGLER” och 3 män blev anhållna igår. Det hemska med händelsen är att även en 21-årig tjej har känt igen sin forna våldtäktsman i samma film.

Vi har inga filmer men det som vi har är bilder på de hemska övergrepp som kvinnan fått utstå under drogpåverkan.

Titta noga på mobilen där övergreppet pågår, om man tittar noga på vad gärningsmännen själva säger är de medvetna om att de begår en våldtäkt. Då våldtäkten ska ha skett utan kondom finns det risk att kvinnan kan bli gravid samt dra på sig farliga könssjukdomar.

Om du har sett våldtäkten live eller har film på övergreppet ring 11414 omedelbart. Polisen i Uppsala nås på 11414. Bilden nedan RÄCKER för åtal och att få förgriparna dömda.

En av dom misstänkta männen anmäldes redan 2015 för våldtäkt, polisen valde då att lägga ner utredningen, Ingen rök utan eld..

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här