En anställd hos förskolan Nytida har berättat på det sociala forumet Facebook att muslimerna och araberna kommer att ta över landet och byta ut flaggan. Denna konversation hittades på Facebook och andas Islamistisk extremism och likaså IS-influerat budskap.

Bland annat skriver mannen i ett mycket extremt uttalande:

Vi äger er och er gamla land. Nya sverige tillhör oss, araber och muslimer. Vi tar över. Kanske även byter flagga men av respekt vi kanske lär behålla färgerna.

Nytidas pedagog skriver även i samma inlägg som är exakt citerad här nedan”

Ni vet sj att vi ökar mer och mer i vi kmr ta över. Vi är här för att stämma i det finns inget ni kan göra åt saken“.

 

 

Pedagogen som sprider islamistiskt hat på Facebook är öppen på sin Facebookprofil att han arbetar på Nytida och han arbetar med barn. Vi kan endast spekulera vad pedagogen lär barnen av sina extremistiska åsikter på dagarna, det är ett antal personer som tagit illa vid sig och tagit kontakt med mannens arbetsgivare.

Men Fredag runt lunch har han plötsligt slutat arbeta på Nytida , vi vet inte om detta beror på att det stormat kring han som person eller om Nytida fått ta emot allmänhetens frågor ?

Nytidas Facebooksida har oroliga medborgare upplyst företaget om vilka uttalanden som gjorts och hör och häpna vad de svarar tillbaka.

“Vi står inte bakom det han skriver , det är inte i enlighet med våra värderingar. Detta är hans privata åsikter. Mvh Anna”

Men fortfarande tycker de han är ett bra föredöme för barn och ungdomar.

Företagets svar är i sig mycket problematiskt, då de låter en anställd fortsätta arbeta med barn och ungdomar trots att de är medvetna om hans “extrema islamistiska privata åsikter” och de tänker inte på vilka konsekvenser det kan bli om han sprider sina åsikter till barnen. Anta att mannen arbetar med troende muslimska barn som i den åldern är mycket lättpåverkade , kommer detta sluta med att barnen växer upp med en extremistisk syn på samhället med ett medfött hat mot Sverige ? Är detta en ny plantskola för IS-krigare ?

Uppgiftslämnare har varit i kontakt med oss under dagen som varit i direkt kontakt med pedagogen. Han har via privat meddelande på Facebook försökt förklara sitt inlägg med följande :

Det fanns folk som sa dem ska döda min mamma, o hotade mig o mkt annat o sa dumma saker. Jag sa inget tillbaka förutom de lilla som står på bilden

Han har även framfört :

Det där med anmälningarna kommer inte bli något av. Sluta tramsa. Jag har varken hotat eller gjort något brott.

Stackars alla dem rasisterna som lär få polisen på sig för alla hot

Så gå anmäl mig du. Hahhaa du gör inte dina rasse vänner en tjänst direkt

Anta att det var en anställd som istället skrivit “Vi äger sverige och vi ska ta över landet. Det nya sverige tillhör oss arier och etniska Svenskar. Vi kommer att ta över och utvisa alla med icke Svensk etnisk härkomst från Sverige. Vi kommer även att byta flagga så att den innehåller ett hakkors men av respekt så kommer vi att behålla färgerna.”. För att sedan på dagis pysselstunder lära barnen att göra blomsterdekorationer.


Hade Nytida agerat på samma sätt då ?

Uppenbarligen är det godkänt att ha extrema islamistiska åsikter “privat” och Nytida skänker inte ens en tanke på hur detta kan påverka lättpåverkade barn.

Det är många Svenskar som förlorat sina arbeten på grund av att de sympatiserat med Sverigedemokraterna öppet eller använt sin demokratiska rättighet att t ex på folkets demonstration visat sitt missnöje mot den sittande regering. Vi har T ex lärare som förlorat sina arbeten och blivit utköpta då uppsägningen stridit mot lagen men uppenbarligen är islamistiska extrema åsikter godkända hos Nytida. Ska framtiden IS-krigare utbildas hos Nytida ?

Vad tycker du ? Låt gärna Nytida få veta din åsikt på deras Facebooksida.

Läs även gärna SÄPOs rapport om våldsbejakande islamistisk extremism i Sverige.

Kommentar från dissidentredaktionen:
Artikeln publicerades tidigare idag kl 08.00 och direkt kom det uppgifter att det var ett falskt konto som gjort uttalandet, då bestämde vi oss att tillfälligt dra tillbaka artikeln för att göra ytterligare faktakontroll.

Det har resulterat i att artikeln har växt med ytterligare information kring hela ärendet. Då företaget har gjort ett flertal dementier kring deras anställde så är det sant att personen har yttrat sig på det sätt skärmdumpen visar.

Även har det kommit fram att Nytida tycker det är acceptabelt att Islamistiska extremister rimmar bra i arbete med barn. Alla svenska nazister och kommunister som blivit utrfrysta på grund av fel värdegrund som söker pedagogiskt arbete tillsammans med barn Nytida är ert VAl ❤️

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här