Ett inrikesflygplan från Libyen har tvingats att nödlanda på Malta. Enligt maltesiska medier finns det kapare ombord som hotar att spränga flygplanet. Enligt uppgift finns det ingen fungerande centralmakt i Libyen nu och landet är i upplösningstillstånd. Kaparna ska enligt uppgift ha handgranater med sig på planet och hotar att spränga planet.På en vecka har Rysslands ambassadör blivit mördad av en islamist, i Berlin har 12 personer dött och 48 skadats svårt av en islamist som mejade ned dem med en lastbil. Föraren till lastbilen blev idag skjuten till döds i Milano och igår lyckades Australiensisk polis stoppa en terrorattack mot Melbourne av IS-sympatisörer där de sju terroristerna planerade multipla attacker mot flera mål i Australien. Fredens religion har verkligen visar vad extrema tolkningar av Islam kan resultera i. Nu idag får vi uppgifter att 118 personer sitter still på ett plan Malta med kapare ombord som påstår att de har handgranater. På planet finns två terrorister som nu gör allt för att få igenom deras krav. 

All flygtrafik till och från Malta är nu inställd och det pågår medlingsförsök med kaparna. 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här