Polisen i Australien höll precis en presskonferens där de berättade att de lyckats stoppa ett planerat terrordåd på juldagen. På morgonen stormade tungt beväpnad polis in på olika adresser i norra Melbourne och gjorde ett flertal gripanden av misstänkta terrorister. Totalt var 400 poliser inblandade i dagens lyckade aktion. 

Terrorister antas ha planerat att samtidigt utföra flera attentat för att åsamka så stor skada som möjligt. Enligt vad polisen erfar fanns planer att använda vapen som bomber i terrordådet. Terroristerna var självinspirade av ISIS-propaganda samt sympatiserade med ISIS.

Denna nyheten borde vara “stor” även hos gammelmedia efter det hemska terroristdådet i Berlin, men MSM har ännu inte skrivit om denna nyheten.


Mer information som uppdateras löpande finns på 9news . 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här