Så här har det sett ut vid i princip varje islamistiskt terrordåd som skett de senaste åren. Politiker och kändisprofiler har å ena sidan fördömt dåden som krävt åtskilliga människoliv, för att i nästa mening säga att vi “måste stå upp för ett öppet och tolerant samhälle”. Underförstått menas att vi ska visst ska fortsätta låta våra länder översvämmas av asylsökare och akta oss noga för att tänka kritiska tankar om att Europas befolkningar (som bekostar invandringspolitiken) blir mördade som tack för gästfriheten.

 I själva verket är det just “öppenhet” som lämnat våra gränser vidöppna och “tolerans” som gjort att politiker, myndigheter och media ursäktar eller bortförklarar vilka som begår dessa terrordåd och varför. Europas folk ska INTE behöva tolerera att mördas och framförallt inte i sina egna länder. Det alltså en radikal förändring som krävs med mindre fokus på arabvärldens asylsökare och mer fokus på våra egna folk och vår säkerhet, något som fortfarande verkar gå tvärt emot vad våra egna folkvalda tycker. Det väcker frågan: vilkas intressen representerar de egentligen – sina egna väljares eller andra länders medborgares?

Om det ska bli ett stopp på mördandet av Europas folk kan vi inte vänta på att politikerna tar initiativet av sig själva, i så fall hade de reagerat för längesedan. Det är upp till oss att säga ifrån att nu räcker det!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här