Feministinspektionen har utrett hur vår Demokratiminister ställer sig till alla mordhot och bombhot mot SDs ungdomsförbund Ungsvenskarna. Då 1000-tals allvarliga grova hot skrivits av Muslimer mot svenskar väljer etablerad media (MSM) att helt mörka nyheten. 

I klippet på Youtube skriver Feministinspektionen följande :

“Det hördes aldrig någonting från vår Demokratiminister Alice Bah Kuhnke gällande den kraftiga hatstorm som Ungsvenskarna utsattes för pga deras normkritiska bild av profeten Muhammed som Lucia. 

Ett hatdrev innehållande både dödshot och kommentarer som juridiskt sett ska leda till fängelsestraff. 

Därför kontaktade vi kulturdepartementet, Bah Kuhnkes pressekreterare (som slängde luren i örat på oss!?) och politisk sakkunnig Ulf Dernevik för att få veta om hon överhuvudtaget bryr sig om det hot och hat hon utger sig för att kämpa för. 

Några svar eller ens engagemang hos dom i denna fråga fanns det ingen tillstymmelse till. Vi hänvisades till att maila. 
Vi har såklart mailat både pressekreterare Kristoffer Talltorp och kulturdepartementet med våra frågor ang denna händelse, vi har trots att det gått ett antal dagar nu inte fått något svar så vi verkar inte få delta i det demokratiska samtalet vad gäller både stora och små frågor samt så framgår det tydligt att Alice Bah Kuhnkes “Samling mot hot och hat” bara är rent skitsnack när det kommer till hat mot svenskar. 

Rädslan för islamisterna hos den svenska regeringen är stor.”

Lyssna på klippet här : 

https://youtu.be/UFvlnv6ek2k

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här