Den ryska ambassadören Andrej Karlov som medverkade på en fotoutställning blev ikväll mördad i Ankara. Mördaren ses före dådet stå och vifta med sin pistol bakom Andrej för att sedan ropa “Allahu Akbar” innan han börjar genomföra massakern. 

Medan ambassadören inleder sitt tal syns en man i bakgrunden i svart kostym och vit skjorta – plötsligt öppnar mannen som var turkisk polis eld och skjuter ambassadören i ryggen. Under attentatet ska ytterligare tre personer blivit skottskadade , dock ej dödligt enligt uppgifter till AP.

Den stora frågan som vi alla nu ställer oss är hur MSM kommer att rapportera om händelsen, kommer det att skildras som en “olycka” likt terrorattacken i Nice ?
Kommer det vinklas hårt att dådet inte har något med Islam att göra ?

Framtiden kommer utvisa svaret på dessa frågor.

https://youtu.be/O5BkEuGcLIU

Video från attentatet (starka bilder).

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här