En somalier kräver Eskilstuna kommun på 12.5 miljoner kronor då man lovat dyrt och heligt kring integrationsarbete och mångfaldsprojekt som runnit ut i sanden enligt den unga mannen. Varför mannen är så besviken framgår inte av artikeln.


Somaliska föreningen i Eskilstuna har kallat till krismöte då de kräver ett medborgarkontor i Frösunda och de behöver de väldigt snart. Både politiker från M och V hade först tackat ja till att träffa somaliska föreningen men moderatpolitikern fick lämna återbud och deltagaren från vänsterpartiet kom till inte alls till mötet. 

Bland annat säger somaliska föreningen följande enligt artikeln “Vi är besvikna att ingen kommer men också besvikna att integrationsarbetet inte kommit längre i Eskilstuna”. 

Hur stämningen från den enskilda somaliern kommer gå emot kommunen är något som vi på redaktionen kommer aktivt att följa upp.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här