Kakan Hermansson som under de senaste veckorna haft ett tufft mediadrev efter sig på grund av hennes uttalanden i sociala medier kommer nu i December 2016 att vara med i SVTs “på spåret”. 

Att SVT återigen låter en person som visat ett öppet hat mot alla sveriges poliser och uppmanat till barnmisshandel visar på att SVT styrs av en feministisk vänsteragenda. Hon har i veckan pudlat efter det att Audi bröt sitt samarbete med henne,  men trots detta så finns fortfarande uttalanden om barnmisshandel och öppet hat mot män som hon inte har pudlat. Det finns också ett antal tweets som visar ett öppet hat mot män. 

På Twitter har sista veckan ett större antal personer ställt frågor kring dessa uttalanden för att sedan bli blockade utav kakan. Nedan kommer en samling med “Best of Kakan” från Twitter. 

“hatar den där grejen att en inte får slå barn, på riktigt. asså speciellt dom som är lite äldre. som vet vad dom gör”

“Jag kan säga att jag hatar vita, men leder det till att du, som vit, inte får jobb ? Inte får bostad ? Döms till längre fängelsestraff ??

“är helt rädd nu. Men kan inte delta i den antifascistiska kampen med männen som finns där. Hatar aktivistkillar så mycket.”

“ps HATAR Andy Warhol. Jävla kvinnohatare. Älskar att Valerie till slut lyckades mörda honom.”

Hon har även uttalat sig om män på Twitter med “Män är ju typ som utvecklingsstörda barn”.

Gör SVT rätt som låter “Kakan” tävla i På spåret som har så pass hatiska åsikter om män och barn ? Kommentera gärna artikeln.

Källa : SVT – På spåret tävlande 2016

Källa : Elle – Tävlande på spåret 2016

1 KOMMENTAR

  1. Jag föreslår att alla som anser att det är fel att Kakan Hermansson har valts av SVT som att vara med som deltagare på “PÅ spåret” anmäler det till SVT när första programmet som hon deltar i har sänts med hänvisning till hennes uttalanden. Det är förstås bara att kopiera länkarna. http://www.svt.se/omsvt/Kontakt/kontaktuppgifter-1 Det är SVT`S Agenda när man har valt Hanna Stjerne som SVT`S VD år 2014 och under Hösten 2016 Jan Helin som ny programdirektör. SVT har valt att införa direktiv till sina anställda om hur man skall dölja och förvanska verkligheten. http://www.svt.se/svts/article5384068.svt/BINARY/Sverigespegling%20p%C3%A5%20SVT%20Nyheter.pdf

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här