Vi fick ett mail ifrån “Kenny Koren” med en lysande artikel han skrivit angående FN.

FN är en totalt verkningslös organisation i det som FN utger sig för att vara utan verkar som bl.a USA`S/ Gobalisternas och världsbankens förlängda arm. 

FN välkomnar diktaturen Saudiarabien med offentliga halshuggningar men utesluter Ryssland som blivit av med sin plats i FN:s råd för mänskliga rättigheter, Det ska ha orsakats av Rysslands agerande i kriget i Syrien men det är ett Ryssland som är inbjudet av Syriens sittande President. 


FN inför inte sanktioner mot USA som deltar i kriget i Syrien vilket bryter mot FN´s stadgar. Ett USA där ledande representanter erkänt sitt stöd till terrororganisationer som t.ex IS. Denna söndring har man aktivt bedrivit även i t.ex länder som Afghanistan och Libyen och det är en medveten strategi på bekostnad av miljontals liv. 

Minns när Madeleine Albright på 60 minutes tyckte det var värt 500.000 barns död för att genomdriva USA`S politik. FN räknade bara barn som barn upp till 6 års ålder och jag tolkar det som att FN ville dölja USA`S/NATOS slakt på civila. En kvalificerad gissning enligt olika beräkningar är att det handlade om 1 miljon barn som mördades. 

Detta har gjorts sedan 50-talet av USA för att uppnå politisk kontroll, geopolitiska och militärstrategiska fördelar och ett världsherravälde. USA har över 700 militärbaser spridda över världen och ett oräkneligt antal militärcamper som inte ens CIA vet hur många de är. Ryssland har två militärbaser utanför sitt lands gränser. 

Peter Wolodarski verkar inte fatta att USA inte ligger vid Östersjöområdet annars så driver han en globalistisk/sionistisk NATO/USA agenda. USA förpliktigade sig att innan Berlinmurens fall att inte utöka NATO mot Rysslands gränser vilket man kraftigt har brutit emot. USA har med sin aggressiva politik mer och mer tagit över och fått kontroll över Ukrainas naturtillgångar där Victoria Nuland beskrivit USA`S ekonomiska stöd till en korrupt regim /President som även Stefan Löfvén skickat över 700 miljoner skr till. Soros förehavanden i Ukraina är som han opererat i årtionden. 

Betänk ifall Ryssland hade genomfört ett samarbete med ekonomiskt militärt stöd till Mexiko och opererat vid USA`S gräns och hur mycket kraftigare USA hade reagerat än vad Putin/Ryssland gör. USA och England kommer att vid en storkonflikt att förse NATO-länderna som omringat Ryssland med kärnvapen. Man har inskrivet i sin organisation att man har rätten att slå till först med kärnvapen. 

Ifall Sverige med värdlandsavtalet i framtiden kommer att bli en kärnvapenplattform då riskeras hela Sveriges som nations existens. Nu vill USA på alla sätt och vis hindra gasledningen utanför Gotland. Minns att Obama, Joe Biden och Maccain anlände till Sverige i olika omgångar medans Svenska politiker/Sverige vasallstaten viftade på svansen och lovordade USA . Men vad var USA`S plötsliga intresse för Sverige och vad avhandlades bakom lyckta dörrar? 

Minns att Syriens President Assad som USA länge haft som vän som t.ex även Saddam Hussein snabbt blev till USA`S fiende när Assad vägrade en gasledning från Qatar genom Syrien.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här