DN har idag den 16 November närmast plagierat tidningen Politico.com artikel om att Hillary Clinton skulle ha upp mot 1 miljon fler röster än Donald Trump.

På DN´s förstasida så kan man finna artikeln “Clinton har en miljon fler röster än Trump” och artikeln kommer i ett samband att det har avslöjats i utlandet att den Demokratiska kampanjen har stöttats med över 3 miljoner ogiltiga röster = valfusk. Detta har det talats tyst om i Svensk media och sammanträffande är slående att DN plötsligt väljer att påverka den Svenska opinionen genom plagiat och framföra grova felaktigheter samt differensen med  Breitbart.com som i sin tur skriver att Trump kan ha vunnit med 7 miljoner röster i marginal i så kallad “popular vote”.

Tittar man på DNs förmodade plagiat, så kan du själv göra följande experiment: kopiera texten från Svenska och översätta den i google -translator och jämför sedan texten mot den Engelska texten från original-texten hos Politico.com
Det är skrämmande dåligt och oerhört bedrägligt av tidningen att lura sina betalande prenumeranter på en artikel som har producerats på 1 minut, samt kopierad sådan.

Se exempel-text från DN:

Knappt 61,9 miljoner röster hade Clinton mot Trumps 60,9 natten mot onsdagen.
Rösträkningen efter USA-valet fortsätter ännu en vecka efter valet, och den
förlorade presidentkandidaten har hittills alltså fått lite drygt en miljon fler
röster än vinnaren, skriver Politico.
dn plagiat från politico

Ta texten från Svenska och översätt det till Engelska:

Just under 61.9 million votes Clinton had the Trumps 60.9 overnight on Wednesday.
The counting of votes after the US election continues another week after the election, and
lost presidentkandiaten alltstå has so far received little more than a million more
votes than the winner, writes Politico.

Läs sedan orignaltexten från Politico.com:

“Hillary Clintons ledning i det populärt röstar över trädande president Donald Trump har överträffat 1 miljon, enligt Dave Wasserman av nonpartisan Cook politiska rapporten.
De slutliga röst räknas fortsätter att sippra i en vecka efter valdagen ”

poltico
Skulle ett förmodat plagiat ske i en så kallad “alternativ” tidning så skulle tidningen kallas för hatisk och samhällsfarlig och rasistisk.
DN har ett frikort och kommer snart sitta en ny press-stödsnämnd som skall avgöra vilka tidningar som får bidrag och uppfyller etiska grunder om allas lika värde vad det nu är? Läs mer om kommande pressnämnd här>

Vad DN även gör är att framföra grova felaktigheter utan källgranskning när de kopierar text från en vänster tidning som Politico.com, är att nyheten som talas utanför Svenska gränserna är att över 3 miljoner icke-amerikanska medborgare kan ha röstat i valet på presidenten Obamas uppmaning. Läs mer om Obamas uppmaning här>
Då flertal kontor i USA´s olika delstater har inte har direkt kontroll av sina väljare med hjälp av ID-kort utan kontrollen består av en ruta där man kryssar i “ärligt” och säger ifall man är immigrant eller medborgare.

Organisationen VoteFraud.org (Election Night Gatekeepers ) har genomfört en undersökning och konstaterat att de “demokratiskt” kontrollerade staterna och områdena krävs det inga ID-kontroller där man likaså har konstaterat just valfusket med upp mot 3 miljoner eller fler vilket betyder att Hillary både förlorade i antal Elektorer i delstaterna samt antal väljare med kanske upp mot 2 miljoner i marginal för Trump.
Varför denna tystnad i Sverige ang röstfusket som Demokraterna genomförde? Svaret är oklart, men läs Dissidenter.com så kommer du nå ett steg närmare till fakta istället för plagiat och hat, då det är uppenbart att DN samt gammalmedia genomför vilseledande agendasättande artiklar mot sin egna befolkning. Läs mer om agendasättande journalistik här>

Läs dissidenter.com för befriande tankar.
Fler tidningar som skrivit om detta röstfusk kan du finna här:

http://www.breitbart.com/big-government/2016/11/15/donald-trump-won-7-5-million-popular-vote-landslide-mainstream-america/

http://toprightnews.com/report-3-million-votes-in-presidential-election-cast-by-illegal-aliens-non-citizens/

Blogg som skrivit om röstfusket

http://milo.yiannopoulos.net/2016/11/illegal-immigrants-3-million-votes/

 

1 KOMMENTAR

  1. Ett litet gäng oligarker donerar otroliga summor till Clinton och har dessutom köpt all media vilket de använde helt hämningslöst för att snedvrida valresultatet.
    Hade media varit neutralt hade Trump varit 20 punkter upp. Så om “the popular vote” tyder på något demokratiskt underskott så uppvägs det många gånger om av pengamakten i valet.

    Dessutom beror valsystemet på att USA är en federation av många stater. Så om någon vill göra om det får varje delstat rösta om ifall den vill vara med i den nya unionen. Vilket vore ännu bättre.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här