När man trodde att Aftonbladet hade lämnat bakom sitt Nazistiska arv från 2an världskriget så fortsätter de nu med anti-judisk desinformation mot den Svenska befolkningen. Propaganda.

Aftonbladets ledare påstår att Judarna och Muslimerna enas nu tack vare Trump, (Läs mer här) när sanningen är att Judarna är gladare än någonsin medan Hamas och den Palestinska statens ledare Abbas är oroliga för Trumps planer att stärka banden med staten Israel och upphöra med vänligheterna med landet Iran. Läs mer här>

Trump anlitar nu även en expert-rådgivare fd anställd på Breitbart.com som är grundad av av judar, läs mer här om rådgivaren> och läs om grundaren av Breitbart.com här>

Läs mer om Aftonbladets Nazistiska historia, läs här>

Aftonbladet verkar vilja bygga en lögn och skapa en bild för sina läsare att världen enas och att Judarna och Muslimerna enas.. Sanningen är att våld och förföljelse mot judar ökar än mer i världen och även inom Sveriges gränser, mestadels pga av Nazister och Muslimer som ser judarna som sin gemensamma fiende.

NazismIslamism är vad Aftonbladets muslimske ledarskribent förodar?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här