Just nu pågår demonstrationer i ett antal städer i USA. Det är nu tredje natten protesterna pågår och antalet deltagare har ökat i antal. De antidemokrater som samlats som protesterar är i majoritet unga amerikaner som politiskt sympatiserar med Hillary och vänsterpolitik.


Det som antidemokraterna klagar på är resultatet av ett demokratiskt genomfört val. Deras världsbild har raserats och de vägrar erkänna Trump som president baserat på utfallet av valet.

I Portland har 1500 personer samlats i en demonstration som just nu har spårat ut i ett upplopp. Det har inatt spårat ur svensk tid och de har nu börjat att förstöra bilar och skyltfönster. Just nu har kravallpolis börjat slå tillbaka mot mobben, det hörs ett antal knallar men oklart ifrån vad på live sändningarna från Portland.


I Los Angeles har tusentals upprörda samlats som går i protesttåg genom staden. Enligt en demonstrant på plats så har de samlats för att protestera och skandera slagord t ex att Trump är rasist, homofob och att han är inte en man utav folket. Enligt demonstranten som intervjuades av TV4 så sa hon “Det är det enda som vi kan göra och sprida vår röst och protestera vårt missnöje och vi kommer att fortsätta protesten så länge det krävs för att få Trump avsatt, om det krävs att vi ska fortsätta varje natt”


I Kalifornien / Chicago / Baltimore / Portland har personer gripits enligt CBS news. Även Trump tower har blivit avspärrat då en stor skara samlats som protesterar med skyltar samt skanderar ramsor.

Under hashtag #notmypresident pågår just nu en uppmaning på Twitter att fler ska gå ut där de bor och protestera, det uppges även i amerikansk media spekulationer att protesterna kommer att öka till helgen markant när fler personer är lediga.

Många är oroliga över vad som kommer att ske i USA efter valet. 

  • Kommer gränserna stängas ?
  • Kommer miljontals illegala utvisas ?
  • Kommer det att bli en mur mot Mexico ?

Trump uttalar sig på Twitter enligt följande “Just had a very open and successfull presidential election. Now professional protesters, incited by the media , are protesting. Very unfair!

  • Vi kommer att bevaka protesterna i helgen , för senaste nytt följ oss på Twitter @dissidenter

1 KOMMENTAR

  1. Det är inte antidemokrater. Det är demokrater. Trump har fått dessa demoner att kasta masken. Så länge det gick deras väg kan de sitta på sina höga hästar och skina av sin “godhet”. Trump har dragit fram trollen i ljuset. Förvånar heller icke om Helliary för över sina blodsbesudlade pengar hon som ärkedemon tillskansat sig till offshorebanker och sen flyr det sargade land hon med sina demoner och ljugare nu lämnar efter sig. Samma demoner överallt oavsett det är våra socialdemoner eller demonpartiet i usa.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här