Yxman till attack i  Hägersten/ Stockholm “oklippt” version som både Aftonbladet och Expressen valde att inte berätta om vad som egentligen hände. Dissidenter.com har fått den riktiga berättelsen om vad som hände 3e November.

Mitt på blanka dagen kl 11 vandrade en utlänning runt på Statoilmacken i Hägersten i Stockholm och betedde sig allmänt konstigt och ofredade besökare. Han valde sedan att gå in i butiken och fortsatte att prata dålig svenska och ofreda besökare.

Plötsligt går han fram till kassan.. Och den kvinnlig expediten som jobbar frågar honom om vad han önskar, som svar tar mannen upp en yxa ur en väska…. och höjer ett slag mot mynt-maskinen. Se bild nedan :

kassaTotalförstörda myntmaskinen.

Kvinnan i kassan drogs undan av en manlig kollega in i ett rum där de låste sig in under tiden utlänningen med yxan fortsatte att vandalisera och sätta skräck i hårt arbetande svenskar… Vad mer kunde ha hänt?

Det som även skiljer sig åt från de etablerade tidningarna är vart gärningsmannen blev arresterad. Enligt etablerade tidningar så jagade Polisen utlänningen ute på stan, men i själva verket stod utlänningen iskallt inne i butiken när han insåg att han inte skulle kunna komma åt mynten… och gick sedan till kaffemaskinen och drack kaffe och väntade snällt på Polisen.

Enligt etablerade tidningar så kunde man tolka personen som svensk, men var egentligen statslös / asylsökare  och som enligt vittnen verkade vilja bli arresterad. Var det för att komma undan den svenska vintern och få ett mål mat som lockade?

Läs artikeln hos Expressen

Läs artikeln hos Aftonbladet

Din värld är censurerad,

Välkommen till en oklippt tidning: Dissidenter.com

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här