img_2721

Vad ni ser framför er är 3 profitörer som vill göra pengar på flyktingkrisen. Det är inte precis någon slump att Schyffert kommer 2017 lansera en ny föreställning enbart innefattande “skämt” om flyktingar, vi som redan är svenska medborgare är urbota trötta på frågan, vi är trötta på morden, vi är trötta på morden.

Har sverige som land blivit tryggare som en viss herr misslyckad hip-hopare sa ?

SD Håller ikväll en alternativ nobellfest för fridom, vad händer då i sverige ? Den extrema vänstern bestämmer att attackera Grand Hotel i Stockholm som har hyrt ut konferansrum / rum till SD för detta event ett stentkast ifrån slottet. Hur detta nu kan vara odemokratiskt är för oss en gåta, men uppenbarligen har det pågått en stor nätaktion på hotellet sista dygnet.

MEN, Sen kommer sanningen fram från Grands egna anställda, som under en HEL månad har fått möjligen att inte arbeta under just denna helgen när SD besöker hotellet och genomför sin gala.

grand

Det här med sanningen är jobbig eller hur ? Och vi hoppas att de vänsterextrema som samlats utanför Grand inte dött i förkylning eller av att dansa hambo i otakt ackompanjerade med 1 HEL polisbil.
Herr Schyffert, hela Sveriges egna nationalekonom, twittrar dessutom helt ogenerat om att alla ska gå in och dra Grand Hôtels renommé i smutsen. Detta genom att sätta lägsta möjliga betyg på hotellets facebooksida. Huruvida detta står sig till demokratiskt tänkande och “Gilla olika”, som annars är viktigt för H. Schyffert är en gåta. Det viktiga är att gilla rätt “olika”, ter det sig som. Att fritt få ha sin politiska åsikt, som dessutom är lagstadgad, är bara rätt om man har “rätt” politiska åsikt. I deras ögon “rätt”.

idiotfitta

När våra komiker och artister plötsligt ger sig in i det politiska spelet och uttalar sig som om de vore politiker uppstår problem. De som ser upp till dessa personer och själva inte är insatta, tar gärna dessa människors ord som sanning. När Schyffert ber om hjälp att sänka ett Hotell, pga att dom hyr ut lokaler till Sd, är det ett problem. Dessa artister och komiker, skall bliva vid sin läst. Inte fördärva landets demokratiska rättigheter.

Sen har vi ju hon som är nominerad till stora journalistpriset för hennes falska skildring om hur det är att leva som tiggare i Sverige. Tyvärr är allting hon skriver i sin tweet så dumt så det är inte ens värt att kommenteras.

img_3855-1.jpg

alexandra

Den “sk” journalisten som är bäst på att ha åsikter på saker hon inte sett, läst, eller ens upplevt. Journalisten som även är duktig på att kopiera andras texter. Vi tar god natt med hennes senaste dumhet och hoppas att hon vaknar upp från vänsterns rödvin till ett HÅRT uppvaknande imorgon.

 

1 KOMMENTAR

  1. Det är skandal med stora mått! O att dessa lögnaktiga svin ens får uttala sig i media är för mig en gåta. Att Schyffert är totalt blåst är ju en sak men den där Pascalidou har ju inte sagt ett sant ord i hela sitt liv äregenmäktigt o konstruerat o den sista i raden behöver inget sägas om folk mår dåligt ändå, och man får inte glömma att dessa kallar sig artister o de gör ingenting som dom inte tjänar pengar på glöm inte det.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här