Vi är flera som jobbar för dissidenter.com och vi kommer från olika hörn och centra av samhället och utmaningen är att överleva som dissident i ett samhälle vars stat gör vad som helst för att tysta oliktänkande.

Landet Sverige, mitt älskade Sverige har blivit ett land av galenskap, ett land som förvrider och tystar dissidenter med mjukt våld som hörs men inte direkt skadar en fysiskt, men förnedrar och förtrycker dig ned i skorna så att du aldrig mer vågar synas och höras.

Som dissident här i denna tidning så syns vi tack vare pennans kraft. (tangentbordet).

Största utmaningen för en dissident är att vara tyst om sitt “kall” och att försöka hitta vägar runt farorna och nå ut med budskap utan att röja sig och att inte bli måltavla för den stat som består av flertal olika grupper som gemensamt samarbetar med sin agenda att söndra och härska och förgöra nationen och dess invånare som kallar sig Svenskar.

Det finns inga Svenskar är vad statens hantlangare intalar dig från tv, radio och i skolan där eleverna på ett pedagogiskt systematiskt omdanas att tro att man bara är en siffra och att individen är oviktig och att ett samhälle är en social konstruktion och att identitet finns bara när det behövs men inte om du vill känna samhörighet.

Identitet är nyckeln och centralt inom psykologi. Är en person osäker på sig själv så startas flera processer i ens hjärna som gör att man antingen blir oförmögen att ta handling för något man tycker är bra eller att man blir psykiskt sjuk och kanske slutar med ett självmord.

Hur kommer det sig att just landet Sverige som ligger på nr 60 i placering av självmordsstatistik blir skevt när Sverige ligger på en 5e plats i undersökningar som ett välmående land?

Svaret till denna ologiska situation:  brist på identitet.

När du inte vet vem du är, vad din historia är, vad dina föräldrars historia är eller dina förfäders historia, så blir du rotlös. Och som individ blir Svenskarna perfekta att härska över med osämja mellan grupper och påtvingade etniska grupper som aldrig funnits i landet Sverige.. ett socialt kultur-experiment.

Det som pågår i Sverige är en kulturrevolution likt det som skedde i Kina 1960-70, där kulturrevolution skulle förstöra all gammal Kinesisk kultur och en ny kommunistisk och marxistisk kultur skulle råda. Något som Svenska politiker har vallfärdat till och studerat Kinesisk rådande stats-system.

Bränna böcker om gammal kultur i Kina 1960 är som att censurera Alfons Åberg idag.

kina
Ingen Svensk kultur finns, säger myndigheten forum för levande historia.

Idag ångrar sig en den Kinesiska staten sitt felsteg och inser att nyckeln till fortsatt framgång är dess kulturhistoria och Kineserna gör allt idag för att rädda sitt kulturarv för att bevara en stark nationell identitet hos sina Kinesiska medborgare.

Dissidenter.com är ett resultat av rådande klimat i Sverige. Det är inte lätt att vara dissident och frustrationen att inte öppet kunna tala är frustrerande.

Men vad är Sverige värt för dig?

För mig är svaret: Allt.

Se filmen om myndigheten som säger att Sverige inte finns.

Eller se film från BBC om kultur-revolutionen i Kina (reklam först i 1 minut)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här