Donald Trump leder i en av de största opinionsundersökningar som har gjorts i USA, genomförd av Arizona Freedom Alliance där man har intervjuat över 1000 personer i varje stat vilket ger 50.000 deltagare i undersökningen som publicerades 7e Augusti men vandrade förbi MSM media utan kommentar.

Undersökningen uppmärksammades tack vara av Anonymous  som berättade att 50.000 som deltog i undersökningen så röstade över 33000 på Donald Trump, och endast 10000 på Hillary Clinton och resterande på oberoende kandidater. (se video i slutet av artikeln)

Undersökningen har inte nämnts i någon MSM-media utan gått förbi i all tysthet.

Citat från Arizona Freedom Alliance:

Economy was the number one factor that Americans are concerned about and terrorism was number two.
Presidential pick was Trump by a large percentage.
Trump 33478 votes 67%
Clinton 9788 Votes 19%
Undecided or other 6739 votes 13%

It took us most of two weeks to be sure our calls were to all people and not just one party or an other we called Americans.. our poll is by taking registered voter lists and we accumulated 33% repub, 33% dems and 34% ind.. our poll consisted of 1000 calls per state. all 50 states. 50,000 people are in this poll not the 100 like other polls.

Arizona Freedom Alliance 

Att Donald Trump skulle ska ha förlorat så mycket i ledningen från Augusti till Oktober månad är orealistiskt men tyvärr kontrolleras media i USA och i Europa av etablissemanget.

Publicerat av Anonymous 21a Oktober

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här