Antal invånare i Norge år 2016, ca 5,2 miljoner. 
Antal invånare i Sverige år 2016, ca 9,8 miljoner.
I Sverige har under det gångna året 2016 begåtts mellan 12 och 15 mord per månad. (Mordförsök ej inräknade)

Totalt 121 mord hittills i år (till och med september). 
Om det fortsätter i samma takt som de senaste tre månaderna har antalet mord i Sverige ökat med över 80% på bara två år, och med en befolkningsökning på mindre än fyra procent.
Det är extremt alarmerande och oroväckande utveckling. 
Varför diskuteras inte detta mer i svensk media,  varför mörklägger svenska myndigheter den våldsamma utveckling som landet nu genomgår med mord, extrema gruppvåldtäkter och ofredanden. 
Med tanke på utvecklingen är det därför troligt att antal mord i Sverige kan komma hamna på runt 160 mord i år 2016, medan år 2015 var det 115 mord och år 2014 var antalet mord 87. 
Norge hade i jämförelse 23 mord under år 2015, vilket är det lägsta antalet på 44 år. 
Sverige har i år nästan sju gånger fler mord mot vad Norge har, och då med knappt dubbelt så många invånare.


Vad har orsakat detta, vad har förändrats i Sverige mot föregående år.

Den enda gemensamma nämnaren är just flyktingvågen som ägt rum. Det betyder inte att det endast är flyktingarna som begår brotten, absolut inte.

Men det råder dock inga tvivel om att de flesta människor som har kommit till Sverige under de senaste åren, kommer från samhällen där våld är vanligare och där konflikter med våld som enda lösning tillhör vardagen. Detta kan ingen förneka. 

Den omfattande invandringsfråga som Sverige nu står inför, har att göra med att landet har fått flera gånger om så många människor in i landet mot vad kapaciteten är för att kunna ta emot och integrera människor på något vettigt sätt.

Samtidigt så har Sverige både sämre välfärdssystem och mer arbetslöshet än vad Norge har, så frågan är snarare hur tänkte den Svenska regeringen egentligen när beslutet togs att ta in alla dessa människor som Sverige egentligen inte är redo för varken integrationsmässigt, bostadsmässigt, arbetsmässigt, utbildningsmässigt eller har råd med rent ekonomiskt?
Den frågan kommer vi tyvärr inte få något svar på, eftersom ingen myndighet eller rådande regering vill prata om de konsekvenser och följder som deras beslut har lett till.

En sak är iallafall säker, och det är att den svenska befolkningen har drabbats hårt på grund av de oansvariga beslut som den svenska regeringen tagit och som ingen vill ta ansvar för.

Den enda frågan som kvarstår nu är:

NÄR TÄNKER DET SVENSKA FOLKET BÖRJA SÄGA IFRÅN? 

http://www.dagbladet.no/kultur/svenske-tilstander/64002963

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här