Enligt Stefan Löfven så går det bättre för Saudiarabien med både utveckling för mänskliga rättigheter och demokrati (läs mer här), eller har kanske dessa behagliga ord med att göra ang finansiering av Socialdemokratiska lobbyister, med hela 1miljon kronor per månad 336 miljoner under 28 år?

Ytterligare epost har läkt ut tack vare av Wikileak ang Clintonkampanjens lobbyister som “Podesta / Tony Podesta” vars epost har publicerats på Twitter med information att:
Podesta har fått ut hela 140.000 USD per månad sedan 1988, ca 33600000 miljoner kronor under 28 år. ( beräknat med dagens växelkurs).
Pengar från det underbara landet och demokratiska islamistiska regimen Saudiarabien som dödar “dissidenter” för att just tysta oppositionen. Läs mer här>

podesta140000
Saudiarabien finansierar även Moskéer i Sverige och kanske är det just detta som Socialdemokraterna nu blir betalda för? För att garantera att opposition emot Islamism kvävs och förbjuds och istället vill man uppmuntra Socialdemokraterna för nazismislamismens uppväxt i Sverige.  Läs mer här >
Eller läs mer allmänt om Saudiarabiens försök i Sverige med lobbyister, läs här>

Ej för känsliga läsare:
Vill du förkovra dig i bilder som det underbara demokratiska landet Saudiarabien genomför i Islams namn, Se bilder här >  eller se filmer här>  Nu vet ni vad för sorts av fredsälskande människor Socialdemokraterna tycker är ett föredöme för Sverige.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här