Utbildningsministern Gustav Fridolin besöker Trollhättan och kallar dådet som skedde på en invandrartät skola för en attack mot Sverige där en ung svensk man genomförde dådet.
Ett brutalt dåd genomförd av gärningsmannen Anton Lundin på 22 år gammal som genomförde attacken där två anställda och tre elever, samtliga män, attackerades. En elevassistent som var född 1995 (Lavin Eskandar) dog på plats; en elev som var född 2000 (Ahmed Hassan) och en 42-årig lärare (Nazir Amso) avled av skadorna på sjukhus.

IKEA-mordet den 10e Augusti 2015, där en svensk mor och son dödades bestialiskt med kökskniv och där modern närmast fick huvudet avskuret, är tydligen inte en attack mot Sverige.

Ikea-mordet genomfördes av Abraham Ukbagabir, 36, högg ihjäl två personer inne på Ikea i Västerås. Abraham var arg över att han nekats uppehållstillstånd i Sverige och hade ingen koppling till offren.

Vad blir resultatet?
IKEA-Mordet resulterar i politikerna stärker Flyktingskyddet mot “mörkerkrafter” Läs mer här > med två döda och ett hot mot tusentals besökare.

Mordet i Trollhättan skapar manifestation och årsdag för att minnas morden. Läs mer här> med två döda och ett hot mot hundratalet elever.

Det är det som är skillnad på terrordåd eller planerad hämnd men tydligen inte för vänsterns trumpeter och skillnad på värdet av svenskar och icke-svenskar.
Se TV4-klippet med Gustav Fridolin där han beklagar sig över att en svensk har begått mord som en attack mot Sverige.
Sverige har blivit ett sjukt land.

Ett bevis på sjukan är att man kan göra ett enkelt google-sök avslöja symptomet:
Söker du “Tyst minut Ikea mordet ” så blir det svårt att hitta bilder, kommer till och med upp bilder gällande Trollhättan.  Se bild
tyst minut ikea-mordetSedan gör man ett google-sök på Tyst minut Trollhättan mordet” så blir det ett bisarrt sjuklig insikt att mord gjort mot Svenskar är mindre värt.

tyst minut Trollhättan

Systematisk rasism mot den egna befolkningen befäst av Gustav Fridolin.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här