H. Clintons valarbete sker inte enbart inför öppna ridåer. Bakom kulisserna bedrivs ett valarbete som är än mer organiserat och specifikt. Jurister som sett materialet säger att mycket talar för att det är kriminell verksamhet som försiggår.

Organisationer, som har som mål att till varje pris få H. Clinton vald till president, verkar genom att betala människor som används som statister och uppviglare. Dessa människor tas  till Trump´s valmöten, för att på plats störa ordningen och skapa tumult. Detta för att skapa negativa rubriker runt Trump och hans anhängare. Man följer Trump´s schema där han ska tala och skickar folk till alla dessa event.

idiot

Scott Foval

Scott Foval, National Field Director på Americans United for Change, är en av de män som arrangerar dessa “händelser”. Foval har tidigare jobbat på People For The American Way, som styrs av George Soros. Foval drivr även ett eget företag, The Foval Group LLC. H. Clintons kampanj betalar DNC som i sin tur betalar Democracy Partners, Democracys Partners betalar The Foval Group som utför tjänsterna.

Framför dold kamera berättas att man betalar hemlösa och psykiskt sjuka personer som lätt kan triggas upp att skapa, det som på film, förefaller vara naturligt uppkomna konflikter mellan Clinton och Trump- anhängare. Allt är dock noga regisserat, för att göra det så svårt som möjligt att fälla de inblandade vid eventuellt åtal. Nyckeln till att starta dessa konflikter är att skapa ledande diskussioner, med människor som lider av någon psykisk åkomma. Man triggar med de medel man vet har effekt för att starta en konflikt. Det kan vara kommentarer eller tryck på t-shirts, som  man vet är känsligt.

idiot2

Bob Creamer

Bob Creamer är styrande i Democracy Partners, vars fru sitter i kongressen för Demokraterna. Creamer är tidigare fälld för  ekonomiska brottsligheter och har bla suttit i husarrest. Scott Black är anställd på heltid av Democracy Partners, för att organisera konflikterna på plats. Han är mannen som verkar, men inte syns. Flera organisationer är inblandade i detta skådespel, där man kommunicerar via “hubbar”, konsulter, då direkt kontakt kan ses som för uppenbar och kan skapa problem vid eventuellt avslöjande. Genom detta arrangemang kan varje del hävdat att man inte haft kontakt och därmed inte varit delaktig eller medveten om vad som försiggått.

Allt detta och hur man logistiskt arbetar avslöjas framför dolda kameror, för journalister som utger sig för att var vilja donera pengar till verksamheten.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här