Under hösten 2015 råder en av de största humanitära flyktingkriserna sedan andra världskriget och i media kablas det ut hemska bilder på Aylan, en 3 årig syrisk flyktingpojken som blivit uppspolad död på en strand. Detta i kontrast med att Sverige har proklamerat sedan tidigare via Fredrik Reinfeldt att “vi ska öppna vårt hjärta”.

Den svenska åsiktskorridoren tävlar i att kabla ut snyfthistorier, svenska folket går man ur huse för att samla in kläder och skänka pengar till den goda saken. Läs mer >
Sverige vaggas in i att vara oerhört positiva till att hjälpa de flyende syrierna, den humanitära stormakten och ge hela världens befolkning trygghet i Sverige. Som även påhejas av stora företag som går ut i kampanjer att man varje månad automatiskt skänka en viss % av sin månadslön till insamling för flyktingarna exempelvis från Syrien.
Otroligt mycket har hänt under ett par år.

Sverige hade tidigare brottats med stora problem med bostadsbyggande och plötsligt skulle ytterligare över 100.000 ha någonstans att bo. Ett flertal personer profiterade på Flyktingkrisen med Bert Karlsson som den mest framgångsrika genom sitt bolag Jokari.

Pengar som skulle kunna ha gått till bostadsbyggande för Svenskar har nu gått till Bert Karlsson som i år 2016 kommer att göra en vinst på ca 100 miljoner kr och han har precis varslat merparten av sin personal på 500.
Vilket idag är en möjlig delorsak till brist på resurser för bostadsbyggande,  då exempelvis över 20.000 studentlägenheter saknas,  eller att man behöver bygga över 100.000 lägenheter per år för Svenskar för att komma ikapp som även förbättrar studenters psykiska hälsa. Men istället vill man ta in över 163000 invandrare med ytterligare anhöriginvandring som gör att situationen blir ohållbar.  Läs mer >

Flera politiker i Sverige har genom åren har dryftat förslag om tvångsrekvisition av Svenskars hårt ihoparbetade kapital i form av bostäder som sommarbostäder.. Den verkligheten är snart här när inga pengar finns kvar för ökad invandring.

Se några mjuka uppslag som är nära till att bli rekvisition:
http://www.svd.se/tomma-fastigheter-blir-flyktinghem
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/mp-den-som-tar-emot-flyktingar-i-sitt-hem-ska-fa-betalt

Moderaten Carl Bildt är bland annat en person som skapade av ett mer Svensk-fientlig betänkande som vid Balkankrisen på 90-talet ville förbättra möjligheterna att stjäla Svenskarnas egendom, se betänkande:

Det finns idag en lag redan men som är mest lämpad för ett land i Krig:

img_1574.jpg

Dissidenter.com tackar Lasse_Hoa för ett bra uppslag om verkligheten i Sverige.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här