Clintongate fortsätter och det eskalerar ända in på Ecuadors ambassads område när pengar talar och speciellt när Julian Assange avslöjar att Hillary Clinton har fått tal betalda av Goldman Sachs som nu har resulterat att Equador har kapat internet för WikiLeak. Varför?

Pengar når längre än lag och rättvisa någonsin kan göra.

equador

Huffingtonpost.com
Clinton came under fire for months for not releasing full details of her paid speeches to big business audiences, as opponents accused her of a cozy relationship with bankers and other members of the U.S. financial system.”

Detta skall då ses i ljuset av att Hillary Clinton får betalda tal av en världens mäktigaste organisationer som står bakom banker att föra fram tal i ett syfte att påverka som innerligen har förnekats av Clintonkampanjen samt inte lyfts fram av Svensk gammelmedia, men som naket nu ligger framme för hela världen att se i videoklippet här nedan:

[Videoinslaget startar efter ett par minuter]

Bakgrundsinformation:

Goldman Sachs  med vinst på  $ 8,477 miljarder efter skatt , WikiLeak baserad på ideell arbetskraft och donationer.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här